Bangkokpost.com : Top Stories

Velkommen til Thai Bloggen


Generell Thailand informasjon.
Denne bloggen tar for seg ulike problemstillinger ved å være gift med Thai. Videre legges generelle erfaringer og lenker til steder på nettet som omhandler Thailand.
Bloggen tar nyheter og ting som vi kommer over. Hovedsakelig er bloggen ment for menn.
Men alle lesere er velkomne.

There is Tv stream and Radio at the end of the blogg. Also there is an radio at the right side. I want my readers to enjoy when they relaxing.

World Clock

JavaScript Free Code

Translate This blogg

Søk i denne bloggen

torsdag 3. mai 2012

Hva er det som skjer når man ikke lengre finner europeiske jenter tiltrekkende

Jeg har flere ganger opplevd at europeiske jenter flørter med meg.

Men jeg blir faktisk kvalme av dem. Det er så overflatisk og falskt.


 Se denne artikkelen
 http://www.kjendis.no/2012/05/03/kjendis/paradise_hotel/tv/kristin_gjelsvik/iselin_michelsen/21410243/

Hvor man ser denne typer kvinner. Men hva er i hode?

Jentene kan være pene og absolutt noe som man tidligere i ung alder ville engasjere seg med. Men i dag er det totalt utenkelig å være sammen med en europeisk jente.

I mange år var jeg sammen med norske jenter og ting var egentlig greit. Etter som tiden gikk følte jeg at det å være sammen med dem ble krevende, mest arbeid og lite igjen i forholdet. Og jeg ser flere hendelser hvor norske menn også har gjennomgått det samme.

Det at jentene krever mer og mer, da i fysiske verdier som dem ønsker og tror vil gi dem et bedre liv.
Jakten på det optimale livet er deres mål. Se feks på diverse tvshow hvor jentene er opptatt av at mannen skal ta vare på dem.

I den ene omgangen skal kvinner være selvstendig, men i neste omgang skal dem ha en mann til å ta vare på dem.

Og det er alltid slik at kvinner skal forandre på deg som person. Hva er egentlig dette for noe?

Jeg har sett en del reklamer som direkte provoserer meg så mektig at det hender at jeg slår av skjermen.

La meg vise disse videoen og forklare hva jeg mener med hva som er galt.


Video 1:


Hva i alle dager er det som er galt med kvinner som mener at mannen skal sørge for deres ved og vel. Har ikke disse kvinnene også armer og bein. Denne reklamen viser jenters holding til en oppgave som dem ikke vil utføre.

Det er jo klart mannen sin oppgave å løse deres problemer. Ikke sant?

Se på jenta i reklamen her , alt er ok når mannen har vunnet penger .Ikke sant.

Da kan det jo dryppe noen kroner ned på hennes voldsomme pengebehov.Og så den værste av alle. Denne finnes her.

http://www.reklamefilmer.com/tv-reklame/766/Drikkekartong__Skyll__brett__stapp/

Denne reklamen viser jo hvordan menn skal brukes.Ikke sant.

Holdningen som vises her går igjen hos norske kvinner. Og så kan kvinnene spørre seg hvorfor man får nok.

Les hva som stod i avisene

http://www.abcnyheter.no/nyheter/101220/er-denne-reklamen-mannsdiskriminerende


Irritasjonen er så stor at jeg ønsker å be alle jenter i Norge om å reise til helvete, når jeg ser denne reklamen.


Så har vi denne som da spiller til hvem ?

http://www.reklamefilmer.com/tv-reklame/773/Asan:_Bikini_og_cooling/

Er det kvinner som dem egentlig tenker på her?

Hvor er anstendigheten her. Denne reklamen ville vært uegnet i Thailand. Og hva er det med at alt som har med sex må da selge ? Menn er da selvfølgelig inntressert i å se halvkledde jenter som denne reklamen. IKKE SANT.

Og Jenter kan komme unna med alt så lenge dem står i BH og underbukse, eller uten dette.
Så lenge man er sexy må da alle menn like kvinnene og dermed stå på hode for disse kvinnene.Jeg oppdaget etterhvert at noe i meg selv ble galt. Jeg greide ikke lengre å utstå norske damer, Jaget deres på ulike ting . Hvor alt skulle være etter en standard som dem mente måtte være tilstedet før et forhold kunne gå.

reklame som viser denne er en parodi. Men slik framstår mange jenters holdning.

http://www.reklamefilmer.com/tv-reklame/391/Kamille_-_Hvor_er_slankesidene/

Flere menn som jeg har snakket med føler akkurat det samme som meg selv.  Og jeg tro at når norske jenter virkelig får øynene opp er forholdet deres allerede over.

Og da er reklamen for dette denne.

http://www.reklamefilmer.com/tv-reklame/42/Norvegia:_Bedre_enn_meg/

Og denne reklamen er hvordan jeg selv følte da jeg oppdaget at Norske jenter var ubrukelige.


Det er også en reklame som jeg ikke finner.

Der en mann ligger i sengen.
Og oppdager at det er en flekk i taket. Deretter oppdages at det er lekkasje.Det hele ender med at kvinnen han er sammen med flytter ut pga av lekkasjen i taket.

Denne provoserer meg så volsomt at jeg har problemer å sitte stille.

Hva i h... er alt med hus mannen sin oppgave. Og hvis man ikke følger dette opp kan man få skillsmissen.

Hvor er ansvaret til kvinnen ?
Skal hun ikke ta del av vedlikeholdet av eiendommen?


Slike ting går ofte igjen hos holdningen til europeiske jenter. Og for meg er dette kvalmende.

Likestilling er kun noe kvinner bruker for å herske over menn. Der dem kan bruke "likestillingen" er det for å oppnå en fordel. Da enten som lønn, men da skal dem ikke gjøre arbeid som krever tunge tak.

Eller sette seg inn i ting som ikke er deres spesialfelt. Altså alt tyngre arbeid skal dem være skånet for.

Er det virkelig likestilling?Runar Døving ved Statens institutt for forbruksforskning mener mannen er den undertrykte.

Mannskamp for likestilling

MENN UNDERTRYKKES. 

Vi er klar over at ikke alle menn føler seg undertrykt, men vi vet at de fleste er det. Ingen føler seg undertrykt før de har en drøm, en visjon om noe bedre.

DYSTER MANNSSTATISTIKK. 
I Norge lever kvinner fem år lenger enn menn. Mer enn ni av ti som sitter i fengsel er menn. Tre av fire som begår selvmord er menn. Menn må i militæret, kvinner slipper. Menn er overrepresentert i statistikker som gjelder skader, ulykker, drukning, fyll og depresjoner. Kvinner får barna etter samlivsbrudd i ni av ti tilfeller. Og det begynner tidlig. Jenter får bedre karakter enn gutter i 90 prosent av fagene. Statistikkene er klare: Kvinner er lykkeligere, flinkere og har mer og bedre kontakt med seg selv og sine foreldre. Aldri har flere kvinner og færre menn fått barn. Kvinner har bedre helse, de har det bedre på skolen og har et tryggere liv. Likevel klarer de det ufattelige retoriske kunstgrepet å fremstå som undertrykt.

Nok har vært nok, lenge.

Ved å fremstille seg selv som den undertrykte, som ofre, kan man legitimere en politikk i sin favør. Menn er blitt seksualiserte monstre, som samfunnet har rett til å sanksjonere, mens kvinner er blitt det naturlige mennesket. Vi må berømme kvinnekampens arbeid, men nok har vært nok lenge. Kvinner hadde all grunn til å føre kampen. De var tilsidesatt på den offentlige arenaen, som menn dominerte totalt. For hundre år siden kunne mannen sutre når han kom hjem fra jobb, over det ansvaret han hadde for å fø familien. Han kunne sutre i klubben over ansvaret han hadde for verdens ve og vel, over ansvaret som lå i den hvite mannens byrde. Det er mye arbeid, og med mye arbeid følger ansvar og makt.Tilsvarende kan kvinner i dag sutre over at de har mye å gjøre som mødre, som vertinner og som profesjonelle. De sutrer og kaller seg dobbeltarbeidende, men legger ikke merke til den makten som følger alt dette arbeidet.

Fra patriarkat til barnekultus.

Patriarkatet har falt, og det er kanskje like greit at "vær stille, far leser avisen" er blitt en umulig setning. Vi har beveget oss fra et patriarkat til en barnekultus, der det å være i nærheten av barna er blitt den største verdien. I livmorsfeminismens perspektiv har kvinnen også klart å gjøre seg til den naturlige samværspartner til barnet.Konsekvensen er matriarkens selvfølgelige styrke og rettigheter. Mors plikter og rettigheter er ikke blitt underlagt samme maktanalyse som patriarkatet.

Hindrer nærhet til barna.

I artikuleringen av kvinnekampen blir menn lurt til å tro at det er i arbeidslivet det viktige livet foregår. Men man tilbringer relativt liten tid der ute. Det er nærhet til egne barn og evnen til å administrere et sosialt liv som betyr noe for din egen velferd. Alt det offentlige arbeidet er et hinder for nærhet til barna. At kvinner har monopol på fødselspermisjon og ofte jobber 80 prosent, må derfor sees på som et privilegium. Det er en utgift til inntekts ervervelse, en kompetanse som tilfaller dem i eldre alder. Likestilling i lønnskampen blir fremstilt som en del av menns overlegne makt fordi menn tjener mer. Kampen om lik lønn er blitt tolket som en felles kvinnekamp. Men lønn er knyttet til husholdning, ikke til personlig inntekt. I debatten fremstilles det som om menn er et brorskap. Men gubben på lageret har ingen glede av Stein Erik Hagens penger, og det er heller ingen kvinne som ville bytte mellomlegget mot barna.

Sosialiseringen starter tidlig.

Allerede i leketøysbutikkene er fremtiden fordelt. Gutter leker krig, jenter med dukker. Jenter sosialiseres inn i et naturlig liv med kontroll over avkommet, mens mannen sosialiseres til en komisk anakronistisk figur. Skolen er blitt jentenes arena. De som har barn på skolen vet utmerket godt at "problem" er synonymt med gutt. Foreldrene med jentebarn kan gå etter den første informasjonen på foreldremøtene. Foreldrene til guttene må bli igjen for å diskutere problemene. 80 % av dem med adferdsproblemer er gutter. 7 av 10 som trenger ekstrahjelp er gutter.

Flere rom å bevege seg i.

Et av kvinnekampens resultater er at kvinnen har langt flere rom å bevege seg i. Da kvinner tok på seg bukser og gikk i mannsklær, lo både kvinner og menn. I dag er det en selvfølge. Kvinnen har til og med omskapt dem i sitt bilde. Et tydelig tegn på den systematiske undertrykkelsen av mannen er når han selv sier "takk og lov at jeg ikke kan gå i kvinneklær". Det er nettopp det som er poenget med et hegemoni. Det er når man selv ler av andre muligheter at man burde skjønne at man er lurt. En mann med forkle blir stemplet som tøffel, som femi, utdefinert som mann, uten seksualitet. I dette perspektivet klarer kvinnen likevel offentlig å fremstille kvinnen som den undertrykte, som ikke kommer inn i styrerommene på grunn av en gutteklubb. Samtidig som kvinnen har fått en selvstendig seksualitet, er mannen blitt en trussel. Pedofili er et marginalt fenomen. Likevel har samfunnet klart å skape en redsel for menn som gjør at alle menn må bære skammen, og resultatet er fravær av kontakt med barn. Menn er vurdert som skumle seksuelle vesener, som kan og bør kontrolleres og overvåkes.

Kvinners overlegenhet.

Myten om ekteskapets oppløsning er at mannen stikker av med sekretæren. Statistikkene viser at det er kvinner som oftest tar initiativ til skilsmisse, og det er kvinnen som får barnet i 90 prosent av tilfellene. Det kan de med loven i hånd, mens myten får det til å se ut som om mannen ikke vil ha barna.Kvinners juridiske overlegenhet overfor avkommet vises i alle lovene som angår forholdet mellom voksne og barn. Retten til å få barn er også utelukkende kvinnens. I skilsmisselovgivning er "det beste for barnet" og "egnet omsorgsperson" som er det sentrale juridiske argumentet, og som vanligvis blir synonymt med kvinnen.

Menn vil også bestemme.

Mannen ville ikke gi fra seg makten, kvinnene måtte ta den. De måtte erobre et felt. På samme måte vil ikke kvinnene gi fra seg makten hjemme, sine privilegier som ofre, sine privilegier som "egnet omsorgsperson". Kvinner fikk tidligere være menns sekretærer, på samme måte som menn nå skal "hjelpe til".Tiden er kommet for at menn ikke lenger vil være assistenter, men også være med på å bestemme hvor skapet skal stå. For å innta kvinnenes maktdomene, må menn lære av kvinnekampen og bruke samme virkemidler. Kvinnene må sendes ut i krigen, ut i arbeid og ut av hjemmet.

Reell likestilling.

Det er på tide å snakke om reell likestilling. Barnelovene må endres. Delt omsorg må bli en selvfølge. Mannen må være part i saken i abortspørsmålet. Skolens tilpasning må endres til også å gjelde gutter. Helseinnsatsen må organiseres slik at menn og kvinner kommer ut likt på alle levekårsindekser. Menn kan ikke lenger bli sett på som potensielle sexforbrytere.Den dag da menn og kvinner lever like lenge og det er lik rett til barna, da først kan likestillingskampen revurderes.Frem til da er det en reell likestillingskamp som må føres.


Ny SSB-rapport om likestilling

Menn jobber mer og lever kortere

Yrkesdeltagelsen blant kvinner og menn i Norge er høy, og avstanden mellom kvinners og menns yrkesaktivitet er liten sammenlignet med andre europeiske land. Dette skyldes at en større andel norske kvinner jobber mer enn hva som er vanlig ellers i Europa.

Toril Sandnes
Lønnsarbeid er helsebringende, hevder Verdens Helseorganisasjon (WHO) i en rapport om kjønn, helse og arbeid der de omtaler helseeffekter på kvinner og menn i ulike yrker og bransjer (http//www.who.int/gender/documents/en). Noe av bakgrunnen for utsagnet er at lønnsarbeid gir struktur i tilværelsen, følelse av tilhørighet og økonomisk selvstendighet. Imidlertid vil helsegevinsten i stor grad være avhengig av de fysiske og organisatoriske arbeidsforholdene man jobber under, samt arbeidsmiljøet.

Mange kvinner i Norge jobber …

Figur

 Figur 1. Yrkesfrekvens for kvinner og menn. 15-74


Yrkesdeltagelsen blant kvinner og menn i Norge er høy, og avstanden mellom kvinners og menns yrkesdeltagelse er liten sammenlignet med andre land, noe som skyldes at en større andel norske kvinner jobber sammenlignet med kvinner ellers i Europa. Arbeidsstyrken utgjorde 1 150 000 kvinner og 1 300 000 menn i 2006, ifølge arbeidskraftundersøkelsen (AKU), det vil si 68 prosent av alle kvinner og 75 prosent av alle menn i alderen 15-74 år (se figur 1).

Norge har i tillegg relativt høye fødselstall i den vestlige verden, 1,9 barn per kvinne. Blant annet gjør gode foreldre - og omsorgsordninger og barnehager det enklere å kombinere yrkesaktivitet og barn (Lappegård 2005).

... men nesten halvparten jobber deltid

Det norske arbeidsmarkedet er kjønnsdelt med hensyn til yrkesvalg og sektor. Kvinner jobber ofte i tjenesteytende yrker, pleie- og omsorgsyrker, i skolen og i offentlig sektor. Mange menn jobber i privat sektor og har i større grad administrativt og produksjonsrettet arbeid. Det er langt flere kvinner enn menn som jobber deltid. Men noe færre kvinner jobber deltid i dag enn for 15 år siden, og det har vært en liten økning i deltidsandelen for menn. I 1990 jobbet 48 prosent av kvinnene og 9 prosent av mennene deltid, mot henholdsvis 44 og 13 prosent i dag.
Det er ulike mønstre for deltidsarbeidende kvinner og menn. Det er særlig kvinner med flere enn ett barn som arbeider deltid. Kvinnene jobber gjerne tilnærmet full stilling (for eksempel 80 prosent), og oppfatter seg selv som yrkesaktive. Menn arbeider deltid i mer begrensede perioder i livet, og gjerne som et tillegg til studier eller mot slutten av arbeidslivet (Lohne og Næsheim 2003).
I denne artikkelen ser vi nærmere på noen likheter og ulikheter mellom kvinner og menn innenfor områdene yrkesdeltagelse, deltid, uførepensjon og helse. Artikkelen bygger på en SSB-rapport som ble publisert høsten 2007 (se neste tekstboks). Rapporten behandler de enkelte temaene langt mer utførlig enn det er plass til her.

Varig uførepensjon vanligst blant kvinner

Det blir stadig flere kvinner og menn som faller utenfor arbeidsmarkedet av helsemessige årsaker, og fra midten av 1990-tallet og fram til i dag har det vært en jevn vekst i antallet mottakere av uføreytelser. Selv om Norge er ett av landene i Europa der kvinner er mest yrkesaktive, og der den faktiske pensjonsalderen er høyest, er Norge også ett av landene i OECD-området med størst andel kvinner og menn utenfor arbeidslivet på grunn av sykdom eller uførhet.
 
 
 
Figur

 Figur 2. Mottakere av varig uførepensjon, etter kjønn. Antall. 1995-2006


Det er forskjeller mellom kjønnene i årsaker til og grad av uførhet, og det er flest kvinner som mottar varig uførepensjon (se figur 2).

Kvinner utgjorde 57 prosent og menn 43 prosent av mottakere av varig uførepensjon i 2006.
Kjønns- og aldersforskjellene blant mottakere av varig uførepensjon har holdt seg på relativt samme nivå i de siste ti årene. Det er flest mottakere av varig uførepensjon i aldersgruppen 60-64 år. Sykdommer i muskel-/skjelettsystemet og bindevev er den viktigste uføreårsaken blant kvinner over 50 år. I de yngste aldersgruppene var flertallet i 2006 menn. I aldersgruppen 18-19 år var det for eksempel om lag 44 prosent kvinner og 56 prosent menn. Psykiske lidelser og atferdsforstyrrelser er den dominerende uføreårsaken blant menn under 40 år.

Kvinner lever lengst …

Figur

 Figur 3. Forventet levealder ved fødsel for de nordiske landene. 2005

 
Levealderen i Norge er høy, men ikke like høy for menn som for kvinner. I alle vestlige land er det kvinnene som lever lengst (se figur 3).


Figur

 Figur 4. Forventet levealder fra fødsel. 1971-2005. Menn og kvinner


I Norge er gjennomsnittlig forventet levealder for ei nyfødt jente og en nyfødt gutt henholdsvis 82,7 og 78,1 år (se figur 4). I de senere årene har menn hatt en sterkere økning i forventet levealder enn kvinner, og gapet mellom kjønnene blir mindre.
På oppdrag fra Barne- og likestillingsdepartementet har Statistisk sentralbyrå (SSB) bidratt med et likestillingsvedlegg til statsbudsjettet for 2007-2008. Dette likestillingsvedlegget er også publisert som en SSB-rapport: http://www.ssb.no/emner/03/02/rapp_200737/. Rapporten består av tre deler. Del 1 belyser forskjeller mellom kvinner menn innenfor helse og bruk av helsetjenester og uførepensjon. Del 2 ser nærmere på kvinners og menns yrkesdeltagelse, lønn, inntekt, kjønnsforskjeller innenfor makt og politikk samt et kapittel om innvandrerkvinner og menn i Norge. Del 3 består av indikatortabeller som beskriver utvikling i likestilling mellom kvinner og menn på ulike samfunnsområder over tid.

… men har flere helseplager enn menn

En høyere andel kvinner enn menn oppgir at de har en varig sykdom, skade eller funksjonshemning. Det er også flere kvinner som sier at helseproblemene påvirker hverdagen. Samtidig er det liten forskjell mellom kvinner og menn i vurdering av egen helse.
Vel 60 prosent av befolkningen har en varig sykdom, skade eller nedsatt funksjonsevne. Det er imidlertid langt færre som har sykdom, skade eller funksjonshemning med konsekvenser i hverdagen. Kun 9 prosent av menn og 12 prosent av kvinner sier de har et helseproblem med store konsekvenser i hverdagen. 15 prosent av menn og 23 prosent av kvinner har helseproblemer som påvirker hverdagen i noen grad. Tallene kan tyde på at den største forskjellen mellom kvinner og menn ikke gjelder de mest alvorlige helseproblemene, men at en høyere andel kvinner har vansker som påvirker hverdagen i noen grad. Mens en av fire menn har en sykdom som påvirker hverdagen i noen eller høy grad, gjelder dette en av tre kvinner.
Les mer om likheter og ulikheter mellom kvinner og menn i Rapporter 2007/37 på www.ssb.no: http://www.ssb.no/emner/03/02/rapp_200737/.
--------------------------------------
Den seneste trakasseringen av menn oppleves gjennom ekteskap med jenter fra Thailand. Hvor man blir framstilt som mishandler .


Selvfølgelig får dem etter 3,5 år samme holdninge som de norske jentene.
Og det er aldri nok for de norske damene. Menn skal jobbe til dem stuper for disss damene.
Og dette blir innlært av de norske jenten til jenter som kommer til Norge.Og da får fasst opphold.

Dem blir "For- norsket" og dermed øderlagt for menn. Dem blir norske damer og dermed er det ikke lengre mulig å være i samme hus som dem.

Skillsmisse er eneste utvei.

Kvinner slipper unna med alle type handlinger. Og når man framsetter anklager om mishandling skal menn selvfølgelig ikke få den daglige omsorgen for felles barn.

Kvinner er jo selvfølgelig best egnet for å ta vare på den daglige omsorgen .

Dette ha gjort at jeg selv har fått holdninger mot kvinner som er knallharde. Bare jeg ser reklamer som jeg setter opp først i artikkelen vil jeg spy.
Jeg blir sint og provosert over holdninger i en reklame.

Dette viser at jeg ikke lengre er i stand til å tåle kvinner fra min egen rase. Og dette får jeg støtte av mange som velger kvinner fra andre kulturer.

Norske damer er en ekkel  rase  som kun tenker på seg selv. Og dem er late og selvopptatte mennesker.

Dette gjør at menn flykter Norge i hopetall. Valget er helt klart at mann ønsker et ekteskap hvor man kan oppnå at kona er tilfreds med slik tingene er pr dags dato.


En annen ting som er utrolig irriterende men Norske damer er at dem alltid skal handle over evne. All mulig dritt og lort skal kjøpes inn fordi dem har sett andre har dette.

Jaget er hele tiden etter nye "ting og tang" og dette er hvorfor norske menn hopper av karusellen og finner seg thai jenter som er fornøyd med mannen slik han er.


Jeg selv føler jeg våknet etter å ha sett RAW av Eddie Murphy. Legger noen klipp ut her på bloggen.

      
Okiiii , jepp vi er blitt kasterert og likestilling trenger vi ikke , Right.
Dette er holdningen Norske kvinner ønsker

Eddie er en gudebilde innen å be kvinne mennesker å dra til h.... 
Hvis flere hadde sagt dette ville kvinnfolkene vært totalt ufryst i Norge. 
Lespiskeforhold ville eksplodert, da fordi underskudd av menn hadde blitt et faktum.

Så vær en mann og be kvinnfolk som irriterer deg dra så lang veis inn i det mørke .... når dem hersker.

Del 1

 Del 2

Del 3

Del 4Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

TV stream

Norwegian Radio - Can be heared here.

Bangkokpost.com : Property

Music Weekly Asia

Thailand Hotels - Special Promotion offer

Flights to Bangkok

One Stop Real Estate Pattaya

Thai dating, Thai girls looking for love, dating and marriage.

Map

LINKS