Bangkokpost.com : Top Stories

Velkommen til Thai Bloggen


Generell Thailand informasjon.
Denne bloggen tar for seg ulike problemstillinger ved å være gift med Thai. Videre legges generelle erfaringer og lenker til steder på nettet som omhandler Thailand.
Bloggen tar nyheter og ting som vi kommer over. Hovedsakelig er bloggen ment for menn.
Men alle lesere er velkomne.

There is Tv stream and Radio at the end of the blogg. Also there is an radio at the right side. I want my readers to enjoy when they relaxing.

World Clock

JavaScript Free Code

Translate This blogg

Søk i denne bloggen

mandag 25. juni 2012

De som villig spiller på sex

 
Musiker og kjendis Hanne Sørvaag selger sin sexy og tilgjengelige kropp i mediene. Nå sist til mannfolkbladet Mann. – Å spille på sex har jeg ingen problemer med, sier hun til Dagbladet. Det gjør henne til en særs dårlig rollemodell for dagens unge kvinner. Signalet hun sender er at for kvinner er ikke talent nok, man skal ha en sexy og tilgjengelig kropp for å lykkes. Ikke å være sexy er en mangel.
Hanne Sørvaag er ikke alene. Det er tradisjon at kjendiskvinner kaster klærne for å promotere seg selv, eller egen karrière. Noen eksempler er Tone Damli, Mira Craig og Stella Mwangi, som alle har gjort seg til en del av industrien som kynisk spiller på kropp og sex for å tilfredsstille mannens blikk. Dette fenomenet rammer kvinner langt oftere enn menn, selv om mennene tar innpå. Dessverre.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

TV stream

Norwegian Radio - Can be heared here.

Bangkokpost.com : Property

Music Weekly Asia

Thailand Hotels - Special Promotion offer

Flights to Bangkok

One Stop Real Estate Pattaya

Thai dating, Thai girls looking for love, dating and marriage.

Map

LINKS