Bangkokpost.com : Top Stories

Velkommen til Thai Bloggen


Generell Thailand informasjon.
Denne bloggen tar for seg ulike problemstillinger ved å være gift med Thai. Videre legges generelle erfaringer og lenker til steder på nettet som omhandler Thailand.
Bloggen tar nyheter og ting som vi kommer over. Hovedsakelig er bloggen ment for menn.
Men alle lesere er velkomne.

There is Tv stream and Radio at the end of the blogg. Also there is an radio at the right side. I want my readers to enjoy when they relaxing.

World Clock

JavaScript Free Code

Translate This blogg

Søk i denne bloggen

lørdag 31. mars 2012

Lyså kjemper videre mot NAV

 

Norsk Revmatikerforbund forstår ikke hvordan NAV kunne stoppe trygden til Stig Lyså. Men NAV bøyer ikke av, tvert i mot vurderer de kutt i sosialpengene, og ber Lyså finne seg nytt husvære.

Stig Lyså (52) har vært på norsk jord en måneds tid, og kjemper for å få tilbake trygden sin. NAV Bjerke i Oslo stoppet trygden i november da de ikke fikk kontakt med Lyså. Han hadde uttrykkelig bedt dem om å kontakte ham via e-post, siden han var på Filippinene, men det ville ikke NAV. Istedenfor å gi Lyså trygden tilbake, har nå NAV Bjerke bestemt at de vil overprøve vedtaket om uføretrygd. Det er bestilt time hos Dr. Oddvar Andrup i Oslo, som er spesialist i revmatologi. Det var den samme Andrup som konkluderte da Lyså først fikk innvilget uføretrygd, så sannsynligheten for at resultatet blir annerledes denne gangen er ikke så stor.

- Kan ikke frata trygd
Vi inviterte med oss Stig Lyså til Norsk Revmatikerforbund for å høre hva de tenker om det som har skjedd i saken. Karin Honne, som er helse- og sosialfaglig konsulent, får høre hele historien, og synes saken virker merkelig.
- Dette høres veldig spesielt ut. Slik som jeg nå er forelagt saken må det ligge en misforståelse et sted. Jeg har ikke hørt om noe lignende før. Det er gitt beskjed om at saken skal vurderes av lege på nytt - pga. at det stilles spørsmålstegn ved arbeidsevne - men det er regler for hvordan slikt skal skje, også med hensyn til ankemuligheter, sier Honne.
- Hvilke av disse reglene er relevante for denne saken?
Det er retningslinjer for hvordan endringer i trygd skal skje, som er utarbeidet av Revmatologforeningen i samarbeid med oss. NAV kan ikke frata deg pensjon uten at det har vært en forutgående vurdering. Først skal du innkalles til ny vurdering, og deretter avgjøres det hva som skjer med trygden.

Klimaflyktninger
Selv om Honne mener denne saken er spesiell, er det ikke uvanlig at revmatikere har uoverensstemmelser med NAV.
- Det er en del saker hvor det er uenighet om arbeidsevnen er høyere enn 50 prosent, som er grensen som avgjør om man blir uføretrygdet eller ikke. Det er mange nordmenn som er klimaflyktninger på grunn av sykdom, og jeg vil råde disse til å sette seg veldig godt inn i regelverket. Jeg tror også en del nordmenn er for lite kjent med regler for bosted og regler for opphold, så de kan risikere å miste rettigheter i Folketrygden. Men uansett, hvor man bor påvirker ikke uføretrygden, for den har med helserettigheter å gjøre.
Lyså har en lang yrkeskarriere bak seg, med fullt opptjente trygderettigheter. Men de siste fire månedene har han altså vært helt uten trygd. Det betyr at det ikke er penger å rutte med. Takket være Frelsesarmeens slumstasjon i Oslo får han mat og klær når pengene ikke strekker til. Vi var innom og traff major og daglig leder Tone Lund Georgsen. Hun har vært behjelpelig med å finne klær til Lyså mot vinterkulden.

Kastes på gaten?
- Hvordan klarer du deg om dagen, spurte vi Lyså.
- Jeg ble jo innkvartert på et hospits. Men nå har jeg fått signaler fra NAV om at jeg burde ut på leiemarkedet for å finne meg et annet bosted, siden det er dyrt for dem å leie plass til meg på hospitset. Det gleder jeg meg ikke til, for jeg tror ikke det er lett å komme seirende ut av en visning på leilighet når jeg forhåpentligvis bare trenger å være der en måned eller to. Økonomisk så får jeg fem tusen kroner i måneden til livsopphold, så jeg har fått sendt nedover penger til mat og det mest nødvendige til familien min på Filippinene. Det fortalte jeg til NAV, og da fikk jeg høre at om jeg fortsatte med det så ville de vurdere å sette pengene til livsoppholdet under administrasjon. Dette var det de på
stod: ‘Det fremkommer ikke at du har noe forsørgeransvar for din samboer og barn, og så lenge de ikke opp
holder seg i Norge har de ikke krav på økonomisk støtte’.

Fastlege med klar tale
Lysås fastlege, Lars Blystad ved Rosendorff Legegruppe DA, har sendt en fyldig legeerklæring om Lyså til NAV Bjerke. Her redegjøres for Lysås sykdommer, behov for konstant medisinering og fordelen med å oppholde seg i varmt klima. Erklæringen avsluttes med følgende setning: ‘Hans sykdommer er av varig/kronisk karakter, og det er viktig at han bruker medisiner. Han har et absolutt behov for at hans trygdeytelser gjenopptas.’
(Thailands Tidende utgave 3/2012 - 1. mars 2012)
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
 Fri rettshjelp.


http://www.fri-rettshjelp.no/


I mange tilfeller er søkerens økonomiske situasjon avgjørende for om vedkommende har krav på fri rettshjelp. Dette gjelder for nærmere bestemte saker som er prioritert med såkalt behovsprøving. Fri rettshjelp i slike saker forutsetter at man har inntekt og formue under visse grenser.

I enkelte typer saker har man krav på fri rettshjelp uavhengig av hvilken inntekt og formue man har. Dette gjelder for nærmere bestemte saker som er prioritert uten behovsprøving.
Det gis som hovedregel ikke fri rettshjelp i de behovsprøvde sakstyper dersom søker som er enslig  har skattbar brutto månedsinntekt over
kr 20 500 (årsinntekt over kr 246 000), eller til søkere som er gifte eller samboere hvis begges brutto månedsinntekt samlet overstiger
kr 30 750 (samlet årsinntekt overstiger kr 369 000).

Tips i denne saken.
Klager og anke til Trygderetten over vedtak om trygd -
Inntekts- og formuesgrenser


 Stig Lyså har sikkert krav på fri rettshjelp.

Han burde tatt denne saken gjennom advokat og ikke slitt seg ut med NAV.

torsdag 29. mars 2012

Vollvik vil bli Thailands svar på Baksaas

Idar Vollvik tar med seg familien og flytter til Thailand for å bygge opp et nytt mobileventyr.
Investor og mobilgründer Idar Vollvik.
Investor og mobilgründer Idar Vollvik. Foto: Knut Egil Wang / Knut Egil Wang

Vollvik vil bli Thailands svar på Baksaas

Idar Vollvik tar med seg familien og flytter til Thailand for å bygge opp et nytt mobileventyr.
Publisert: 27.03.2012 - 19:01 Oppdatert: 27.03.2012 - 19:01 

Ikke mange nordmenn vet at Idar Vollviks satsning på det thailandske mobilmarkedet allerede går for fulle seil. Gründeren tror selv timingen for å gå inn i markedet er svært god.
Per Espen Watle i Pioner Kapital.
Foto: Pioner Kapital
Per Espen Watle i Pioner Kapital.

onsdag 14. mars 2012

Ny statistikk: Nesten 50 prosent innvandrere i Oslo i 2040

DE STØRSTE INNVANDRERGRUPPENE I NORGE

Polen: 60.610
Sverige: 34.108
Pakistan: 31.884
Irak: 27. 827
Somalia: 27.523
Tyskland: 24.394
Vietnam: 20.452
Danmark: 19.522
Iran: 16.957
Tyrkia: 16.430
Litauen: 16.309
Bosnia-Hercegovina: 16.125
Russland: 15.879
Filippinene: 14.797
Sri Lanka: 14.017
Storbritannia: 13.395
Kosovo: 13.303
Thailand: 13.293
Afghanistan: 12.043


Jeg snakket med en kamerat om dette og vil dele med lesere hva vi snakket o.
  
Thailand: 13.293
Filippinene: 14.797

Hvor mange av disse tror leserne er menn fra disse landene?

Jeg tror ikke det er mange, og jeg spurte også min kamerat hvor mange tror du arbeider av dem i Norge?


Jeg fikk dette til svar fra han:

tror de fleste er kvinner, også noen har vel tatt med seg barn som de har hatt tidligere hit. en venninne av xxxx som hun møtte på skolen tok med seg 2 datter hit.

tror hvis man skal få et ekteskap til å fungere her så bør man helt klart på forhånd snakke om hva som forventes og at begge må bidra. tror mange menn som gifter seg med thai gir et falskt bilde av hvordan hverdagen er her.







Jeg tror akkurat det samme . Kvinner som kommer fra Asia har et totalt vrang bilde av hverdags livet vi Normenn lever.


Dem ser kun vårt ferieliv, hvor vi koser oss og bruker penger. Asiatene tror at våre liv er slik.


Vi kan kjøpe alt.


Problemet dem ikke tenker på er kostndsnivået i Norge og i Asia.
Det er 5 ganger billigere i Thailand å leve.


Dette tar kvinner ikke inn i sine betraktninger når dem ønsker seg en farange.


Et ekteskap skal være et 50 /50 ekteskap, hvor man drar lassset sammen.


Det er ikke tilfellet i et Thai/Norsk ekteskap. Ektemannen jobber seg nesten i hjel for å tilfredstille den Thailandske partneren.


Da fordi kraven hennes blir større og større.

fredag 9. mars 2012

Fant eksotiske dyr verdt 37 millioner kroner

Thailandsk politi fant torsdag 300-400 eksotiske dyr i hjemmet til en tidligere dyrehandler i Saraburi, ifølge Phuket Gazette.  Dyrene har en antatt verdi på over 37 millioner norske kroner på det svarte markedet

tirsdag 6. mars 2012

Paid Relationships in Thailand - klikk på linken for opprinnelig utgave

Betalte Sammenhengene i Thailand

Ulike slag for ulike folk, som det heter i ordtaket. Din definisjon av en god relasjon kan være ganske forskjellig fra de av en annen kultur. Vi antar at vår tankegang er det eneste riktige. Men denne antagelsen kan rystes alvorlig når du reiser til andre deler av verden. Konseptet med å betale for et forhold kanskje ikke enig med din tankegang, men i Thailand er dette ganske vanlig.
 
Putting barna på stedet
Jeg bor i Thailand, og jeg er gift med en thailandsk kvinne. Hun har to tenåringsbarn fra et tidligere ekteskap. Når noen finner ut at deres stefar er en "farang", en utlending, vanligvis den første (og det meste forrige) Spørsmålet er: «Er han rik?"
Ungene liker ikke å høre det, siden de vet at jeg ikke er rik. Men hvis de forteller det til sine venner, de mister ansikt foran dem, og deres status blir slått ned noen hakk.
«Hvorfor sin mor gifte seg med en utlending dersom han er ikke rik? «Hva er vitsen? 'Bad valg, hvorfor hun ikke plukke en rik en! For å unngå disse dommene, blir barna tvunget til å lyve eller å unndra faget liksom.
 
Putting mamma på stedet
Når min kone er i en lignende situasjon, blir hun spurte to spørsmål:
  1. Er han rik?
  2. Hvor mye betaler han en per måned?
Hvis hun sier at jeg ikke er rik, og at jeg ikke betale henne for å være min kone, igjen dette vil resultere i et tap av ansikt og tap av status for henne.
 
Hvordan vestlige svare
For vestlige, disse spørsmålene synes å være veldig rart. Vi har bare ikke tenke på disse vilkårene om relasjoner. Min kone arbeider mest med Vesten i yrket hennes. Når de finner ut at hun er gift med en vestlig, har de ikke stille spørsmål om forholdet fordi de anser dette påtrengende, en invasjon av privatliv.
Hvis vestlige kjenner min kone vel, kanskje han eller hun stille spørsmål som
  • Hvor fint, hvor lenge har du vært sammen?
  • Får du godt overens?
  • Hvordan møtte du?
Men ingenting om penger - ikke ett ord noensinne! Men for thaiene er det først og fremst om penger. Tvert imot, og vanskelig for oss å forholde seg til.
 
Personvern og nysgjerrighet i Thailand
Her i Thailand begrepet personvern er forskjellig fra Vesten. Noen ganger når min kone introduserer meg til en venn av henne, utbryter den andre parten: "Å, er han kjekk, ønsker jeg en liker ham også! Bra, er han ikke fett. Hvor gammel er han? "Dette er gjort delvis spøkefullt og dels av ren nysgjerrighet, og med en barnslig uskyld som gjør det umulig å bli fornærmet.
I den vestlige verden, ville slike uttalelser anses som meget upassende eller støtende.
 
Pengesaker og familie press
Penger er ofte et grunnleggende hensyn i forholdet mellom vestlige menn og thailandske kvinner, som er den klart mest vanlige kombinasjonen . Selv om kvinnen ikke forventer en "kone lønn", vil foreldrene ofte lagt betydelig press på henne for å hente ut penger fra sin "farang" partner. Dette kan sette ganske belastning på relasjoner.
Jeg har flere venner som har relasjoner lider av dette problemet. Kvinnen føler seg tvunget til å fortsette å sende penger til familien sin. Hvis hun ikke gjør det, vil hun miste ansikt og status i øynene til familien sin. Hvis hennes familie er virkelig dårlig, er det en begrunnelse for dette, men det kan også skje at familien overgrepene dette inntektsstrøm ved venter et lett liv gjennom denne gullgruve.
Det er regionale forskjeller i Thailand. En høy andel av thailandske koner kommer fra Thailand den nordøstlige provinsen Isaan. Dette er en av de fattigere delene av landet. Familiebånd er veldig sterke, og økonomisk støtte av vestlige menn er en svært ettertraktet inntektskilde. Metoder for å innhente som spenner fra reelt behov for å uærlige og manipulerende måte.
 
Alternativer på hvordan å håndtere økonomisk press fra familien
Her er noen tips hvordan vestlige menn kan håndtere dette problemet.
 
1. Hvis du er rik nok til at betale regelmessig for din kones eller kjæreste utvidede familie er ikke et problem - bare betale.
 
2. Hvis du ikke er så velstående, har du to valg. Den første er at du godtar å støtte familien, men det må etableres klare grenser. Det kan ikke være et åpent arrangement hvor du blir stadig tilkalt for å dekke en uendelig strøm av reelle eller påståtte nødhjelp. Når du tillater at det skal skje, vil du alltid føle presset av konstant og uventede økonomiske forpliktelser.
Du må opprette dine grenser rett i begynnelsen av forholdet, ikke senere i respons til de hyppige forespørsler om penger. Hvis du først betale fritt, og deretter klippe tilbake senere, vil du bli sett på som "keeniao", en gnier. Det vil reflektere dårlig på din kone / kjæreste og det vil være en konstant kilde til friksjon.
 
3. Hvis du ikke har råd til å betale for familien, eller hvis det går virkelig mot din korn å gjøre det - hvis du bare ikke vil ha plikt til å være økonomisk ansvarlig for en hel familie, så må du gjøre dette helt klart til din kone / kjæreste. Hun vil for det meste forvente deg å følge "Thai kultur", men la oss klargjøre dette.
 
Er det virkelig Thai kultur?
Det er en del av thailandsk kultur for å støtte eldre foreldre. Men en konstant press på mannen for å støtte en utvidet familie og dekke vanlige nødsituasjoner er ikke en del av thailandsk kultur. Årsaken er at de rike-mann-fattige-oppdrett-jente-fra-Isaan forhold som er svært vanlig mellom vestlige menn og thailandske kvinner ikke egentlig eksisterer i Thai samfunnet i det hele tatt.
De fleste Thais gifte innenfor sitt sosiale miljø . Scenariet av en velstående thailandsk mann gifte seg med en fattig jente fra en enkel bondeslekt praktisk talt ikke eksisterer. Derfor når Thai kone / kjæreste forteller deg at du bør følge thailandsk kultur og betale hele tiden, er hun ikke så mye reflekterer thailandsk kultur, men heller den typiske thailandske holdningen at alle vestlige er rike og går minibanken.
 
Forslag hva som skal etablere høyre i begynnelsen av forholdet
  • du er ikke thai og har ingen intensjon om helt å følge thailandsk kultur
  • din egen kulturelle bakgrunn er forskjellig, men like gyldig som Thai kultur
  • dine verdier tillater ikke for å støtte henne hele familien
  • enten hun elsker deg for hvem du er, uten økonomisk press, eller det vil ikke fungere for deg
  • samtykker du til et forhold med henne og bare henne
  • du forventer henne å erkjenne og respektere deres kultur og din måte å tenke så mye som du respekterer hennes. Det kan ikke være en enveiskjøring i favør av thailandsk kultur, spesielt i forhold til penger. Du vil ende opp resenting det.
  • dere begge er enige om å møtes et sted i midten av de to kulturene
  • du tar ikke ansvar for hennes utvidede familie
  • gjør det klart at for du elsker og penger ikke går hånd i hånd
 
Etablere klarhet helt fra starten
Jeg sier ikke at du burde insistere på alle disse punktene. Som i alle relasjoner, de to partnerne må erkjenne sine forskjeller og møtes et sted i midten. Men jeg sier at hvis du ikke klargjøre din posisjon og sette dine grenser helt fra starten, er det en god sjanse for at det vil ende opp med å skade forholdet ditt før eller senere.
Når du gir en økonomisk mønster som skal etableres på Thai partnerens vilkår og basert på forståelse henne, vil det være svært vanskelig å endre det. Siden i de fleste tilfeller hun aldri har forlatt Thailand, og vet veldig lite, hvis noe om andre kulturer, hun har derfor ingen anelse om hvordan du tenker og hvor du kommer fra. Hun er et offer for den vanlige oppfatningen om at alle utlendinger er rike og bør betale så mye som mulig.
 
Det handler ikke om rett og galt, men om hvordan å gjøre det arbeidet
Det er best å utbedre denne oppfatningen helt fra begynnelsen og etablere klare grenser hva du er villig til å gjøre og hva ikke. Etablere det faktum at din måte å tenke på er like gyldig som hennes. Dette kan gå langt i retning av å øke sjansen for å få en vellykket tverrkulturell forhold med en thailandsk kvinne.
Dette er ikke en sak om rett eller galt, bra eller dårlig. Hvis du ville ha vokst opp i kulturell isolasjon med liten eller ingen direkte erfaring med andre måter å tenke og leve, så ville man tenker og føler akkurat som henne. Dette er heller ikke utelukkende en thailandsk holdning, men er ganske vanlig i mange utviklingsland.
Kulturelle forskjeller kan behandles effektivt. Jeg forteller dere dette som noen som har vært i det beste forholdet av livet med en thailandsk kvinne i nesten et tiår. Lykke til deg også!

You Married A Woman From Where?

Oversatt version - av http://translate.google.com . Noeen ganger kan disse oversettelsene vær helt merkelige. Jeg går over det jeg ser. Men noen ganger må du tolke det selv.

Engelsk version er på linken ovenfor.
..................................................................................................................................................................
Jeg blir flau når noen forteller meg at de er gift med en kvinne fra Isaan.

Jeg har null respekt for enhver utlending som gifter seg med en kvinne fra Isaan.

Folket i Isaan er set på som søppel i Thailand, så ned på av de fleste av den thailandske befolkningen og for meget god grunn.

Ikke ta mitt ord for det, ta det av thailendere.

De fleste Thais ser folket i Isaan som late og ufaglærte, dårlig utdannede bønder som mål i livet er å gjøre de jobbene som ingen andre ønsker å gjøre. Gårdsarbeid. Factory arbeid. Byggearbeidene. Maids. Og selvfølgelig horer.

Isaan kan være en del av Thailand i dag, men det var ikke alltid slik. 

Mye av Isaan-regionen var en gang en del av Kambodsja eller Laos og folket i Isaan, de virkelige Isaan menneskene, de som bor på landsbygda som jobber har de feltene mye mer til felles med sine brødre i øst enn de gjør med Bangkok eller andre urban Thais.

Ikke alle bor i Isaan er virkelig Isaan.
Det er mange kinesiske thailandske familier som bor og arbeider i regionen hovedsakelig i de store byene. Isaan kan ha vært deres hjem i generasjoner. Men disse er ikke de virkelige Isaan folk. De er etnisk kinesisk, kanskje etnisk Thai, og hvis du gifter deg med en av dem, "ville dere slippe unna en kule". Hvis du hadde giftet deg med naboen hadde du kanskje har fått en innfødt i Isaan. Det ville vært en stor feil.

Folket i Isaan er ikke kjent for sine gode utseende. En typisk Isaan innfødt er kort og mørkhudet med ansiktstrekk som på ingen som liste over funksjonene i skjønnhet. Men en gigantisk kjeven, en bridgeless (Manglende nese bein) nese, en utstående panne og så dårlig hud er sikre tegn på stygghet. Tildelt de kan være i god form fysisk hvis de har jobbet i feltene med svært lav fettprosent og en mager utseende.

Dette betyr ikke manifesterer seg i klassisk skjønnhet likevel.
"Lean" betyr ofte lite på bryst og ingen ass. Rural Isaanettes kan se ut som gutter bakfra, de mangeler alt av noen feminine kurver. Og ikke få meg startet på mangelen på feminine nåde. En Bangkok Thai går med nåde og femininitet. Den klassiske ordtaket om at en Isaan innfødte går som de bare fikk ut av en ris felt .... fordi de sannsynligvis nettopp gjorde.

Det er uheldig at mange familier fra Isaan, særlig i distriktene, avslutter kampen om å få møte økonomisk. Landbruk betaler lite og mange familier klarer ikke å sende sine barn til å fullføre videregående skole, enn si studere på college. Barna er derfor forberedt på litt mer et liv i likegyldig til det av sine foreldre, en endeløs kamp som bønder. Med materialisme og dens onder er en så stor del av thailandske samfunnet i dag, løftet om lettjente penger ved Patpong og Pattaya gi en sterk lokke.

Kvinner fra Isaan utgjør flertallet av prostituerte catering til utenlandske menn i Thailand. Sannsynligvis er mer enn ¾ av sexarbeidere consorting med utenlandske menn i Thailand er fra Isaan. Disse kvinnene har ikke en exit-strategi fra baren industrien og alltid deres eneste måten å flykte fra er ved å gifte seg en kunde. Be til Gud du ikke er kunden.

En kunde. Ja, alle som gifter seg med en bargirl, uavhengig av omstendighetene er en kunde for livet. Du kan ikke klandre jentene for å velge å være sexarbeidere, men det betyr ikke at du skal gifte dem.

Jeg klarer å forstå hva utenlandske menn ser i Isaan kvinner.

En Isaan kvinne kan synes å være i bedre form fysisk enn en vestlig kvinne, og hun kan være forberedt på å sette opp med ham der en vestlig kvinne ville ikke. Vestlige kvinner kan se gjennom de forskjellige typene vestlige menn som hyppig Thailand, men Isaan kvinner ikke kan.

De har bare ikke de referanserammer for sammenligning. Isaan kvinner lover jorden, og mang en vestlig gifter hans Isaan kjæreste tror at han vil være hennes første prioritet. Feil!
Hennes foreldre kommer først, etterfulgt av eventuelle barn hun måtte ha. Det beste en utlending kan håpe på er å komme tredje, og selv da han kan være i konkurranse med andre medlemmer av hennes familie, hennes venner eller i verste fall med sine spilleproblemer venner.

Isaan kvinner er interessert i utenlandske menn fordi de fleste utenlandske menn i dag er generelt svake og uvitende når det kommer til det motsatte kjønn.
Utenlandske menn får gikk over av kvinner i sitt eget land, og hvis en kvinne så mye som smiler til dem er han forelsket. De fleste utenlandske menn har ikke oppdaget at du kan møte mange av de anstendige kvinnene i Thailand, ikke noe problem i det hele tatt.

Thailandske kvinner vil ha en god mann. Sannheten er at de fleste utlendinger i Thailand er ikke gode menn på alle, spesielt de gutta som leser nettsteder som dette som er en magnet for taperen utlendinger.

Ekteskap med en Isaan kvinne er starten på et mareritt periode i livet til den utenlandske mannen.

Når gift, med ringen på fingeren hennes og den medgiften deponert i foreldrenes trygge konto, kan hans Isaan kone glemme alle løftene tidligere laget og kan nå konsentrere seg om å gjøre så lite som mulig. Nå trekker hun så mye som hun kan ut av ham, det være seg økonomiske ressurser, tid, kjærlighet, hengivenhet eller råd.

Menn som gifter seg Isaan kvinner og leve med dem i Thailand blir sett ned på som lav klasse borgere av de fleste thailendere.

Utlendinger, eller kanskje mer spesifikt, hvite utlendinger f.eks farangs, blir ansett som mer sofistikert og verdslig enn gjennomsnittet Thai. Vi er også ansett for å være rikere og disse forutsetningene er rettferdig.

Så hvorfor er farang med en kvinne fra Isaan . En vestlig mann med en lav klasse kvinne fra Isaan mister den automatiske respekten han hadde bare for å ha hvit hud! Hvorfor ville han ikke gifte seg med en fin Bangkok kontor jente fra en fin familie folk lurer dem på. Med så mange single thailandske kvinner, er det uforklarlig.

Hvis han er dum nok til å ta henne med til sitt land, vil det være som å ta seg av et barn i en voksen kropp. Han blir nødt til å lære henne alt. Ikke bare lære henne å kjøre, og betale for henne å få engelsktimer, vil han også måtte lære henne hvordan man bruker slike grunnleggende apparater som en mikrobølgeovn og en kaffetrakter.

Hun vil klage uendelige om hvordan ting er for dyrt, og at ikke folk smiler og hvordan hun savner familien sin og thailandsk mat. Hun vil ikke tilpasse seg.

Men mange av disse mennene kan ikke klage. Selv med all den dritten de blir satt opp med, er de lykkelige.

Vet du hvorfor? Fordi de er tapere. De kunne ikke få en anstendig kvinne hjemme . De kan selv tenke på henne som et trofé kone. Hvor ironisk!

Isaan kvinner vil ha en utenlandsk mann, og de ​​er ikke mye bekymret om noe annet. De vil bare ha en utenlandsk mann. Isaan kvinner kan ikke gifte seg med gode thailandske menn fordi gode thailandske menn ikke vil ha dem!

Polen, Russland, Ungarn, Frankrike, England eller Australia, uansett farang land gjør nytten. (Det er derfor alle dere som finner thailandske kvinner i barer eller i Khao San Road eller online lider forferdelige ekteskap og ender opp med å bli tatt til rengjøringsmidler.

Hun hadde en langsiktig plan for å utnytte utlending.

Jeg skal gi deg et hint når det gjelder å gifte seg med en thailandsk kvinne. Gifte seg med en kvinne som ønsker å finne en god mann. Ikke gifte seg med en kvinne som ønsker å finne en utenlandsk mann, og har utelukket thailandske menn helt. De beste thailandske kvinner er de som ikke hadde tenkt på en utlending, men er imponert over en god utenlandsk mann når han kommer sammen fordi han er nettopp det, en god mann. Den verste typen thailandsk kvinne er den kvinnen som ønsker en farang spesielt. Og de fleste av dem er fra Isaan.

Det er hårreisende at så mange av medlemmene i dette forumet hevder å være så fornøyd med sitt Isaan kone. XXXXXXXX (eller er det XXXXXXXXX) møtte sin i et varehus og XXXXXXXXXX møtte sin på en tennisbane. Stickman prøvde å overgå alle og nok en gang ender opp som ser ut som en tosk. Hans kone er fra Korat og hans mia noi fra Udon.

Kvinner fra Isaan kan være ganske skapninger i slutten av tenårene og begynnelsen '20s når har barnslig funksjoner som gjør dem vises søt samt en vennlighet og docility som kan være quaintly sjarmerende. Innen de passerer 30 sitt utseende begynner å svekkes raskt. En 30 år gammel Isaanette kan passere for 25, men etter den tid hun er 40 vil hun se 45, eller mer. Etter 30 Isaan kvinner alder rask og funksjonene som en gang var søte blitt mer markert og de ​​ender opp som ser stygg. Det er ingen andre ord for det. De blir stygg. De kan ikke ballongen på samme måte vestlige kvinner gjør, men de ikke beholde prettiness i sin ungdom for lang. Og det var deres utseende du gift dem for retten? Deres hjerne ikke fortrylle deg, gjorde det?

Jeg virkelig synes synd på de av dere som giftet seg inn i Isaan. Jeg har null respekt for deg.


Stickman tanker:

Det er måten vei over toppen harde og er det andre materialet i en uke jeg seriøst ikke ansett kjører. Noen av det du sier er tacky og helt uncalled for. Har du blitt brent av en Isaan kvinne?

Mange vestlige menn har svært glade vennskap, forhold og ekteskap med thailandske kvinner. De fleste vestlige jobber i Thailand har mange kolleger danne Isaan-regionen. De drosjesjåfører er for det meste fra Isaan og er en morsom gjeng.

Mange av oss har reist over hele Isaan-regionen og hatt fantastiske opplevelser. For meg personlig, liker jeg å reise i Isaan mer enn noe annet sted i Thailand og har hatt utallige flotte turer der. Menneskene er virkelige tegn og kulturen er rik og fascinerende. Det er virkelig den virkelige Thailand.

Dine kommentarer er urimelig streng og helt over toppen.

Jeg ønsker å gjøre det klart for alle lesere at jeg ikke er enig med hva forfatteren sier, og at leserne står fritt til å lage sine egne synspunkter kjent til ham på e-postadressen nedenfor. 

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
 Ingeniøren:

Jeg kjenner meg svært igjen i denne artikkelen som er på stickman. Jeg er helt enig med hva leseren sier om Isaan kvinner.

Jeg var tidligere sammen med en isaan kvinne. Og jeg kan skrive under på kommentaren  :

Ekteskap med en Isaan kvinne er starten på et mareritt periode i livet til den utenlandske mannen.


Når gift, med ringen på fingeren hennes og den medgiften deponert i foreldrenes trygge konto, kan hans Isaan kone glemme alle løftene tidligere laget og kan nå konsentrere seg om å gjøre så lite som mulig. Nå trekker hun så mye som hun kan ut av ham, det være seg økonomiske ressurser, tid, kjærlighet, hengivenhet eller råd.


Menn som gifter seg Isaan kvinner og leve med dem i Thailand blir sett ned på som lav klasse borgere av de fleste thailendere.

Min erfaring er at man faktisk blir sett ned på. Faktisk skjedde det en gang at min isaan kvinne ble stoppet på hotellet og bedt om å gå.
Jeg kom til stedet og ble faktisk svært irritert og sa at hun var min kone .Og jeg godtok ikke slikt

Sannheten er det at disse kvinnen er sett på som det værste som kan finnes i Thailand.

Dette er grunnen til at dem vil til et annet land. Dem ønsker seg vekk fra Thailand, fordi dem er dømt allerede. Har du Isaan utseende er du betraktet som noe uønsket. 

Folk ser på dem med avsky.

Jeg er idag sammen med en jente fra en helt annen klasse. Og forskjellen er helt enorm. Behandlingen jeg får når vi er ute, er kongelig. 

Min foregående kone var slik personen beskriver her. Utrolig lat og jeg måtte lære henne alt.
Det var mange hendelser som var noe lattelig. Men jeg ønsker ikke å rakke ned på henne for mye, fordi hun egentlig ikke kunne for at hun hadde fått opplæring.

Men faktisk må man lære dem, hvordan det er å ta et bad i varmt vann, til å sette på microen. Vaske gulv er aldri utført av henne.Vaskemaskin ble direkte videregående kurs

Og du vil bli presset for penger det må du regne med. Min nåværende kone ønsker aldri penger fra meg. Jeg sender henne likevel penger. Men hun er lur. Hun setter alle pengene inn på konto og vil ikke bruke noe. Hun sier du kan bruke når du trenger penger.

Når hun har brukt mye penger sider hun, ler jeg faktisk. Hun kan bruke 400 kr.
Og da setter hun kontroll på seg selv.
Hun forteller meg at nå har jeg brukt alt for mye penger. Hun er også utrolig ydmyk når hun sier det.

Oftest ler jeg til henne og sier , det er ikke mye penger vennen min. Og så spør jeg henne" hadde du det fint"


Ja men jeg brukte alt forr mye penger, hun gir seg ikke selv om jeg ser dette som lattelig lite.

Og faktisk lærer hun meg svært mye. Hun forklarer meg om det meste i Thailand og jeg er den som føler meg uutdannet. Da selv om jeg er høyt utdannet.(master nivå)

Mitt råd er at hør på hva andre har å si . Lær deg hvor kvinnen du har forelsket deg i kommer fra. 


Grunnen er at det er ikke slik som i Norge. Det har alt å si hvor hun kommer fra.
Er hun fra Isaan er hun garantert ufaglært og er inntressert i kun å gifte seg inn til penger.


Jeg selv dømmer alle Isaan kvinner under en kam. Noen reagerer her, men min erfaring er at dette er tilfelle.

Jeg er blitt spurt av bangkok jenter følgende " hvorfor vil ikke hvitee menn ha oss" dem ønsker seg også hvite menn.

Dem har jobb og er av en helt annen bakgrunn. Så tro meg det er andre jenter i Thailand enn Isaan.


Jeg har ennå ikke truffet en isaan kvinne som har giftet seg av de riktige verdiene.


Derfor undersøk hvor hun kommer fra. Du finner mye informasjon på bloggen her.


Sjekk kart når hun forteller hvor hun kommer fra.
Er det i Isaan området ber jeg det tenke svært nøye gjennom dette. Mitt egentlige råd hvis du hadde kommet bort til meg å spurt er.


LØP SOM FAN , og se deg ikke tilbake. Når du er på hotellet pakk kofferten. Og skift hotell.


Og aldri, aldri ta en isaan kvinne med deg på hotell rommet.
Du blir dømt av de andre Thaiene, og dem ser da på deg på lik måte som isaan.
Du mister ansikt hos dem .


Videre er du i direkte fare, når hun vet hvor du bor på hotellet.
Her må man skille mellom tingene. På lik linje når man skiller mellom jobb og privat livet.


Jeg håper å nå så mange som jeg kan med å fortelle dette. Det er alt for mange som blir lurt av disse kvinnene.


La deg ikke bli et offer for disse kvinnene.


 

Never Fall In Love With A Bar Girl

Aldri forelsk deg i en bar jente (Oversatt utgave)

Egentlig er det mye lettere sagt enn gjort. Hundrevis av vestlige menn forelske Bar Girls hvert år.

 Et eksotisk sted, en øl for mange og en vakker vennlig kvinne (eller en forførende Kathoey ).  

Alle ingrediensene er der. "Ta en bit fra denne apple" sa Eva.  

For noen er det en ferie romanse, men andre en mer permament arrangement .... med ekteskap.
For mange skjønt hva først synes å være et lykkelig kjærlig forhold ofte ender i tragedie. Det blir vel ikke det finnes nøyaktige opptegnelser av de 'tilfeldige dødsfall' eller selvmord forårsaket av knuste hjerter eller økonomisk ruin, men noen langsiktige bosatt i Pattaya i Thailand vil ha historier å fortelle deg om du vil lytte.
 
Flertallet av Thai Bar Girls kommer fra Isaan-provinsen i Nord-Øst Thailand. Praktisk talt alle av dem er ris bønder døtre.  

De er blant de fattigste av alle thailendere.
 
Så snart de kan gå de har paddy gjørme mellom tærne. Så snart de kan gå de fanger mat for familien måltidet.  

Så snart de kan telle de regner Baht. Disse jentene lære å lage mat på sine bestemødre knærne.

 Bar jenter blir oppdratt av sine bestemødre. De lærer å veve, for å gjøre, å gjøre. Å produsere et måltid for fjorten er så enkelt som å lage en til fire. Praktiske løsninger er deres andre navn.
Photo by:  http://www.flickr.com/people/binderdonedat/
Foto: http://www.flickr.com/people/binderdonedat/
 
Som ris planting og skjæring sesongene kommer i Isaan så gjør sine døtre, de søstre, de søskenbarn, mødrene, de tanter, bar jenter alle.

Vakre jenter med lang skinnende ravn hår, lang malte negler. De bringer gaver, mat og penger. Så ble de også jobber i feltene planting eller kutte for 14 timer i døgnet, drikker, ler natten og deretter dager senere som jobben er gjort de stjele bort i natt.
 
Det er ånder i rismarker, i trærne, husene og vannet. Å være animistiske buddhister åndeverdenen er ikke seperable fra den ekte.

Religion, fakta og fabel er en og samme og regelen liv og død. Spøkelser er altfor ekte, og om natten hele familier sove sammen som sild eller "pic up Stix".
 
De familiebånd er sterkere enn noen Mafia klanen. Familien er alt. Familien er alt. Family er livet. Family er daggry til skumring 365 dager i året.
Photo by:  http://www.flickr.com/people/lynhdan/
Foto: http://www.flickr.com/people/lynhdan/
"Hello My Big Big Honey!" Love Letters til Bangkok Bar jenter og deres Avslører Intervjuer
Amazon Pris: $ 19,59
Pris: $ 16,95
Miss Bangkok
Amazon Pris: $ 8.37
Foreign Relations: A Comic Guide til thailandske damer
Amazon Pris: $ 14,74
Pris: $ 15,99
The Last Temptation i Thailand
Amazon Pris: $ 19.95
THAILAND: LAND av vakre kvinner
Amazon Pris: $ 17,95
Private Dancer
Amazon Pris: $ 9.44
Pris: $ 15,95
Thai Touch
Amazon Pris: $ 8.10
Pris: $ 11,95
Japans Bar Girls blottlegge Alle
Amazon Pris: $ 4.99
Pris: $ 15,00
Hustling Er ikke stjele: Historier om en afrikansk Bar jente
Amazon Pris: $ 17,05
Pris: $ 30.00
Bar Blomst: Mine Decadently Destruktive Dager og netter som en Tokyo Nightclub vertinne
Amazon Pris: $ 3.37
Pris: $ 24.95

Når du blir forelsket

Det er 'når' ikke "hvis" du forelsket i en thailandsk Bar jente .  

Når du gjør må du begrave dine vestlige normer 'og tenkemåte.  

I det øyeblikket du forplikte deg til henne at du har forpliktet deg til familien hennes også.  

Hun er hennes familie. Hun er ofte den viktigste leverandøren. Du må nå gi.
 
Selvfølgelig elsker hun deg, men hun elsker pengene dine også. Kjærlighet og penger er ett, udelelig som hennes familie.  

Mange vestlige menn satt grunnregler og uten å vite sette den seg ​​opp på samme tid.  

Hvis hennes familie blir dyttet til side, da like sikkert som natt er dag vil du være for ... til slutt ... når du ikke har mer å gi. 

Det er mer sannhet i spøk 'T' skjorte slagordet "No Money, No Honey" enn folk flest skjønner.
 
Enhver mann som er forelsket i en bar jente vil erklære ", men hun er annerledes", og hun er selvsagt.  

De er alle forskjellige. Vakre jenter. Vakre jenter som prøver å overleve, for å støtte, for å forbedre. Kjærligheten er blind uansett nasjonalitet.

Bar Jente ordtak.

"Hei, kjekk mann."
"Hello sexy mann."
«Hvorfor du går alene?"
"Jeg går med deg?"
«Hvor kommer du fra?"
"Jeg elsker deg lenge."
Photo by:  http://www.flickr.com/photos/binderdonedat/
Foto: http://www.flickr.com/photos/binderdonedat/

Bare i tilfelle

I eventualitet at du gjør forelsket og sliter med å komme over din Westerns hvordan et forhold skal være "hangups så bør du vurdere å ta andre skritt før du foretar det endelige spranget.  

Du ville ikke gå helt galt hvis du leser en bok av noen som har vært der gjort det og kjøpte 'T' skjorte.
 
Eller .... leie en privat etterforsker. Ta en titt på:
 
Pattaya Bar Girls private etterforskere
Pattaya Undersøkelser
Thai-Spy
 
Jeg har ingen tilknytning overhodet med disse menneskene, men det er et klokt trekk å gjøre. Det vil være vel anvendte penger.

Shop - Shopping malls - Bangkok

Classic Cars Phuket

VW Owners' Club @ 31st Bangkok Motor Show

Thailand Photo Gallery - klikk på linken

Muscle car thailand.

Forum for US car in Thailand.

            










Thailand: Hennes familie krever alt

fredag 2. mars 2012

Dagbladet

I saken hvor en Nordmann er drapsiktet vil jeg vise leserne noe fra media.

Ref:
Politiet tror nettopp det felles foretaket kan være bakgrunn for drapet; siden utlendinger ikke får eie tomter i Thailand, var kjæresten formelt eier av alle eiendommene paret utviklet og videresolgte - inkludert huset 49-åringen bor i.

Dere som nå går med tanker å bygge hus i Thailand er dette noe som er viktig eller ikke?

Dere kan eie "condo" . Hus og land kan ikke utleninger eie.

Bygger dere hus i Thailand eier den norske parten intet. Du gir altså hele eiendommen til din partner.

Når dere registrer eiendommen må det stå i hennes navn.

GJØR ALDRI DETTE. Kjøp Condo, ellers glem hele greien. 

Dere som nå er blitt forblindet av dama " hvis jenta hadde vært norsk". Ville du da gitt henne et hus i gave ?
Der du ikke hadde noe eierskap til" ?

Spør deg selv dette, hvis svaret er NEI, da er svaret du skal si til din thaijente også NEI.

La deg ikke presse på dette. 

Jeg vedlegger en link til regelverket i Thailand på dette.

http://www.thai-laws.com/ 

http://www.integrity-legal.com/real-estate-thailand/condos-thailand.html

Bortsett fra å motta sertifisering i henhold til thailandsk lov å bli anerkjent som en skikkelig Thai condominium, det er også kravet om at utenlandsk eierskap av noen condominium kompleks forblir under 49%. 

Dette betyr at bare hvis belegget en thailandsk condo er minoritet utenlandsk eid, vil da og bare da en utlending skal tillates å få en utenlandsk selveierleilighet tittel under thailandsk lov.

 I utgangspunktet Selvbetjent komplekser i Thailand "max ut" sin utenlandsk eierskap kapasitet på et visst punkt, avhengig av hvor mange thailandske dømme de har tilgjengelig i komplekset.




Kjøp land i Thailand


 

Siste nytt.

Thai Utlendingsdirektoratet har nylig endret reglene for visum utstedelse. Thai business visa utvidelser er nå vanskeligere å skaffe.
les mer.
thai visa service

Kjøp en leilighet / hus.

Det har aldri vært en bedre tid å investere i eiendom Home. mer.

Thai Eiendom FAQ.

Mange ikke-thailendere utlendinger bosatt i Thailand se å finne en permanent bolig. Men det er mange misforståelser rundt Thai eiendom og eiendom eierskap i Thailand. Forhåpentligvis denne listen over de vanligste spørsmålene vil klare opp noen av de uklarheter.

 

Jeg har hørt at det er umulig for en utlending å eie fast eiendom i Thailand, er dette sant?

 

Selv om mange restriksjoner er plassert på Real Estate eierskap for utlendinger, er det noen svært viktige unntak under Thai lov:.

 

Jeg har en thailandsk leieavtale i 10 år, men det ble aldri registrert hos det lokale landet kontor i Thailand. Jeg ble fortalt at det er helt ugyldig, er dette sant?

 

Hjem under en lov. Hjem leiekontrakt. må registreres på den lokale Land Home Office der eiendommen ligger. Ellers den thailandske leieavtalen, uansett varighet, er bare håndheves i 3 år i Thailand. Derfor, noen gyldig leieavtale over hjemme. Home Bolig. uavhengig av varighet er alltid gjennomføres i samsvar med Hjem lov for tredje år. For enhver tid over dette første 3 år, er det ingen juridisk håndhevelsen av leieavtalen i henhold til lovene i Kongeriket Thailand.

 

Jeg har hørt at jeg kan få en 99 års leiekontrakt i Thailand, er dette lovlig i Thai lov?

 

Det er en misforståelse at en ikke-Thai kan ha en 99 års leiekontrakt på Thai Real Estate. Strengt tatt er dette usant. Henhold til lovgivningen i Thailand, er en leieavtale kun gyldig i 3 år med en maksimal hvis det er uregistrerte på det lokale Thai land kontor og for bare 30 hvis registrert. Det er mulig å sette fornyelse klausul i leieavtalen, men det er ikke "automatisk", men i stedet leieavtalen må re-registreres på det lokale landet kontor i Thailand. Det sier seg selv at dette er mye annerledes enn en automatisk fornyelse. Dersom den thailandske grunneier og ikke-Thai forpakter har noen form for å falle ut, så det kan være svært vanskelig å tvinge den thailandske utleier å registrere ny leieavtale. Av denne grunn (riktignok et worst case scenario) er det lurt å tenke på en leieavtale som akkurat det: en leieavtale på. Hjem Real Estate. for 30. år og muligens fornybare for ytterligere 30 år.

 

Jeg har hørt at min levetid Thai bruksretten kan være gyldig fortiden min levetid, er dette sant? Jeg trodde den thailandske bruksrett utløp ved min død.

 

Vanligvis er noe som lignet Usufructs Lifetime Home Life Estates under felles lov, de vanligvis Slukk på Death av. Hjem bruksretten. holderen. Imidlertid har Høyesterett i Thailand holdt at Thai 30 års leiekontrakter gjøres på en thailandsk bruksrett vil være gyldig forbi levetid Thai bruksrett eier. Derfor er det mulig for en å leie deres Thai bruksrett til en annen i 30 år, selv om at varigheten skulle være forbi den opprinnelige bruksrett innehaveren levetid.

 

Når jeg har et firma satt opp til å styre Thai eiendom, det er det, det er ikke noe mer jeg trenger å gjøre med det thailandske selskapet, ikke sant?

 

Dessverre for noen, i verden, er det ikke noe slikt som en Home "Hylle Company." Dette betyr at man ikke kan sette opp en. Hjem Company. og la dem til å vansmekte inntil man enten ønsker å bruke Hjem Company for Business. i Thailand eller selge det til en annen. Dette problemet oppstår i Thai Eiendom eierskap situasjoner fordi den thailandske selskapet må holde tritt med sine skatter og finansiell rapportering hvert år. Hvis dette ikke gjøres kan resultere i bøter eller oppløsning av thailandsk selskap av embetsmenn i Thailand. Oppløsning av den thailandske selskapet kunne føre til tap av den thailandske eiendom som eies av selskapet.

Mange av nyansene og detaljene om Thai lov lagt ut ovenfor virke enkle, men kan faktisk føre til mange frustrasjoner og problemer for den ikke-Thai søker å eie eiendom eller Real Estate i Thailand. Det er alltid lurt å beholde rådet fra en kompetent jurist før fatt på noen bestrebelse involverer Thai eiendom. Kontakt Integritet Juridisk for mer informasjon om Thai Real Estate lov.

TV stream

Norwegian Radio - Can be heared here.

Bangkokpost.com : Property

Music Weekly Asia

Thailand Hotels - Special Promotion offer

Flights to Bangkok

One Stop Real Estate Pattaya

Thai dating, Thai girls looking for love, dating and marriage.

Map

LINKS