Bangkokpost.com : Top Stories

Velkommen til Thai Bloggen


Generell Thailand informasjon.
Denne bloggen tar for seg ulike problemstillinger ved å være gift med Thai. Videre legges generelle erfaringer og lenker til steder på nettet som omhandler Thailand.
Bloggen tar nyheter og ting som vi kommer over. Hovedsakelig er bloggen ment for menn.
Men alle lesere er velkomne.

There is Tv stream and Radio at the end of the blogg. Also there is an radio at the right side. I want my readers to enjoy when they relaxing.

World Clock

JavaScript Free Code

Translate This blogg

Søk i denne bloggen

mandag 3. mars 2014

Ruinert av Thaibrud

Source : http://m.side3.no/krim/ruinert-av-thaibrud/5172188.html

MISTET ALT: Den separerte og gavmilde pensjonisten Terry Lake (62) mistet hus og formue etter å ha blitt lurt av den thailandske kvinnen han kjenner som Khemike. Foto: Jeremy Durkin ( Rex Features/All Over Press )
Mistet både hus og formue. I dag bor bestefaren på gulvet hos en venn.

Terry Lake (62) fra London trodde han hadde funnet kjærligheten. I virkeligheten hadde han funnet en svindler som var villig til å strekke seg langt for å få tak i pengene hans.
Alle pengene hans.
Terry har tapt både huset, sparepengene og pensjonen. Til sammen har han brukt 700.000 kroner på forloveden Khemike. Som om ikke det var nok, brukte han ytterligere 600.000 kroner på å sluttføre skillsmissen med sin fraseparerte kone - så han kunne gifte seg på nytt.
I dag bor han på gulvet hos en venn, uten et øre i lomma.
- Jeg har jobbet hardt hele livet og nå har jeg ingenting igjen. Jeg er hjemløs og lutfattig. Denne personen har ødelagt livet mitt, og jeg vil ikke at det samme skal skje med noen andre, forteller han.
Møtte hverandre på nett
Terry har en datter på 37 år og et barnebarn på to. Han møtte kvinnen som kaller seg Khemike på en nettbasert datingtjeneste i juli 2011.
- Jeg trodde virkelig vi hadde en fremtid sammen, men hun var bare ut etter pengene. Nå, etter et helt arbeidsliv, er det ingenting igjen. 
Etter å ha snakket sammen på nett sommeren 2011, hadde han ikke kontakt med kvinnen på flere måneder. Men i desember, etter flommen som krevde hundrevis av menneskeliv, dukket hun opp igjen. Hun fortalte at søsteren hadde mistet livet i de kraftige oversvømmelsene, og at hun nå måtte ta seg av de foreldreløse tantebarna.
Terry tilbød seg å hjelpe, og sendte ned 4000 kroner til mat og leker til barna. Han og Khemike ble snart et «par», og snakket daglig sammen på Skype. 
- Jeg hadde nylig fått en generøs sluttpakke som skulle hjelpe meg som pensjonist, og jeg syntes synd på henne da hun fortalte hva som hadde skjedd. Jeg er far og bestefar og jeg liker ikke tanken på barn som lider. Det var jeg som tilbød å hjelpe henne, så jeg fattet ingen minstanke, forklarer han.
Stadig alvorlig syk
Etter pengegaven økte interessen fra Khemike. I januar 2012 erklærte hun sin kjærlighet til Terry.
- Hun var vakker og ung, så en kan si at jeg var en tosk, men hun sa at hun bare ville bli elsket og tatt vare på, og jeg trodde henne.
Noen uker senere sa den unge kvinnen at hun ville gifte seg med ham, og Terry svarte ja.
- Jeg så en mulighet for kjærlighet og lykke, og jeg grep den. Der jeg er i livet, kan en ikke bare henge rundt. 
En kjærlighetssyk Terry bestilte flybilletter og sendte penger til sin forlovde slik at hun kunne ordne med et hotellrom. Men en stund før den planlagte turen, fikk han en sjokkerende beskjed.
Niesen til Khemike tok kontakt og fortalte at tanten lå i koma. Hun hadde fått dengufeber, og var livstruende syk. 
Terry blir fra seg av bekymring, og avtaler å hjelpe til med å dekke sykehusregningen. Han overfører 200.000 kroner.

- Jeg hadde pengene på kontoen etter sluttpakken, og kunne ikke bare la henne dø, forteller han.


GA AV SEG SELV: Den vakre kvinnen tilbrakte to uker på hotell sammen med Terry, hvor de hadde sex og la planer for fremtiden. I virkeligheten var hun allerede gift og hadde to barn.

LYKKELIGE TIDER: - Jeg hadde akkurat tilbragt mine to beste uker sammen med henne og jeg var hundre prosent sikkert på at dette vær kjærligheten. Jeg tvilte ikke på Khemike overhodet, og kunne knapt vente med å flytte og starte et nytt liv sammen med henne, fortalte Terry etter en to ukers kjærlighetsferie i Thailand.
Khemike blir snart frisk igjen, og i juli 2012 setter Terry seg på flyet til Bangkok. Endelig skal han treffe sin forlovede. Hun møter ham på flyplassen og de tilbringer 14 dager sammen på hotell. De har sex sammen, og avtaler at han skal flytte til Thailand for godt.
Hjemme i London var familien til Terry bekymret, men Terry forsikret dem om at det var ekte kjærlighet.
- Jeg hadde akkurat tilbragt mine to beste uker sammen med henne og jeg var hundre prosent sikkert på at dette vær kjærligheten. Jeg tvilte ikke på Khemike overhodet, og kunne knapt vente med å flytte og starte et nytt liv sammen med henne.
Terry begynte å sende penger til forloveden så hun kjøpe en bil til dem og ordne med en leilighet. Han satt også i gang den kostnadskrevende prosessen med å skille seg fra sin kone slik at han kunne gifte seg på nytt.

FIKK PENGER TIL BIL: Khemike poserer sammen med bilen hun kjøpte for pengene til Terry. De to skulle starte et nytt liv sammen i Thailand. Terry fant igjen bildet på en av de mange datingprofilene til kvinnen.


FRISK: Etter at Terry overførte 80.000 kroner til Khemikes operasjon, fikk han dette bildet av henne. Han fattet ikke mistanke, og var bare glad for at hun var frisk igjen.
Men så kom det flere forferdelige nyheter. Gråtende fortalte Khemike at legene hadde oppdaget en svulst. Den måtte fjernes øyeblikkelig, men operasjonen var for dyr. Hun fryktet at hun skulle dø.
Nok en gang kom redningen fra Terry - i form av 80.000 kroner. Han fikk et bilde av sin kjære i sykehusklær og beskjed om at operasjonen hadde vært en suksess.
- Jeg var ikke mistenksom, jeg hadde jo bildet av henne på sykehuset, forklarer Terry.
Han overfører 110.000 kroner til så Khemike kan kjøpe en forlovelsesring. 

Sjokk på Facebook

Men så blir det stille. Hun forsvinner fra Skype, og svarer ikke når han ringer.
Til å begynne med frykter Terry at kreften hadde kommet tilbake og forsøkte desperat å få tak i henne. Etter en måneds blir Terry med ett obs på en automatisk venneforspørsel på Facebook. Han kjenner ikke igjen navnet, men kvinnen på bildet er ikke til å ta feil av. Det var Khemike.
Forvirret klikker Terry på profilen og blar gjennom bildene. Her ser han kvinnen han elsker sammen med to barn og en annen mann. På mannens profil kan Terry lese at han er gift med kvinnen Terry kjenner som Khemike. 
- Jeg ble kvalm. Magen min vred seg, jeg klarte ikke å tro det jeg så.
Familien forsto at Terry var blitt svindlet og ba han om å bryte all kontakt, men Terry måtte ha svar. Han opprettet en falsk facebookprofil og tok kontakt med mannen for å få mer informasjon.
Han spurte om han virkelig var gift med kvinnen på bildene.
- Svaret var til og med verre enn jeg fryktet. Ikke bare bekreftet mannen at han var gift med Khemike, men fortalte også at barna på bildene, som jeg var blitt fortalt var hennes nevø og niese, i virkeligheten var parets barn.
- Hun hadde løyet om alt fra sitt eget navn, til barna sine og til og med at hun var gift. Jeg visste ikke hva jeg skulle tro.
Terry logget seg inn på datingtjenesten hvor de to først møttes og begynte å lete gjennom bildene. Nå fant han flere profiler med forskjellige navn, men alle med de samme bildene av kvinnen han var forelsket i.
Det bekreftet det han selv nå også fryktet.  Han var blitt lurt.
- På ett av bildene sto hun ved siden av bilen jeg hadde betalt for slik at vi kunne starte et nytt liv sammen. Jeg var så sjokkert og sint at jeg ikke kan beskrive det med ord.
- Jeg følte meg som en idiot. Jeg regnet ut at jeg hadde gitt henne minst 700.000 kroner.
Hun var vakker og ung, så en kan si at jeg var en tosk, men hun sa at hun bare ville bli elsket og tatt vare på, og jeg trodde henne.

Vil advare andre

Terry tok kontakt med politiet. De ba ham henvende seg til Action Fraud, innenriksdepartementets avdeling for nettsvindel. Terry avga sin forklaring, men det var ingenting de kunne gjøre.
Han sendte også e-post til Khemike og fortalte at han hadde avslørt henne. Hun benektet først alt sammen, men innrømmet til slutt at forholdet var en løgn. 
- Hun hadde til og med nerver til å skrive at hun hadde vært en "slem pike", og at hun ville betale meg tilbake.
Terry har selvsagt ikke mottatt et øre.
- Jeg ser at jeg lot hjertet styre hodet. Hun lurte meg trill rundt og tok alt jeg hadde. Jeg vil ikke at hun skal klare å gjøre det igjen. Hun har ruinert meg og jeg vil ikke at hun skal ødelegge livet til flere. Det kan være andre som har kontakt med henne akkurat nå, og de må advares, sier Terry.

SVINDLER: - Hun var vakker og ung, så en kan si at jeg var en tosk, men hun sa at hun bare ville bli elsket og tatt vare på, og jeg trodde henne, forteller den britiske bestefaren som ble ruinert etter å ha møtt denne kvinnen på en nettbasert datingtjeneste.
Ingenøren:

This is why Thaibloggen was created. Because of stories like this .

Beware of Thaiwoman, and know where the come from.
Most likely this is an woman from Isaan.

I see this because this woman has fixed her nose. (Plastic nose , Surgery nose).

Råd :

1. Gi aldri mer penger enn du kan tenke slik.
" Dette beløpet kan jeg miste uten at jeg er i problemer selv".

2. Aldri stol 100 % på historiene som bli fortalt deg.
" Ha 90 % tanker på at dette er en svindel"

3.Hvis kvinnen spør om penger ganske tidlig. Betyr dette:
Beveg deg videre til et annet kvinnemenneske. Og gjør dette klart for henne med en gang.

Hvis hun er et menneske som ikke ber om penger før dere kjenner hverande bedre. Er det bedre muligheter.

Isaan kvinner ber alltid om penger. Og dem har alltid noen som er i problemer. 

Gi henne klar beskjed at jeg kjenner deg ikke godt nok til å gi deg penger.

4. Vær ikke for desperat etter å få deg en dame.
Grunn er at du da kan miste hodet helt.Ved at du ikke tenker klart.

Ville du gitt 4000 kr feks til en person i ditt land uten noen spørsmål? Hvis svaret er nei.
Da gir du heller ikke dette til en kvinne fra Thailand.

4000 kr er en hel mnds lønn i Thailand.

Hun vil da bare komme å spørre etter mer penger. Og du får et ekteskap som alt omhandler penger.

Det finnes enormt mange damer i asia. Og ikke vær desperat.

5. Sykdom og andre fortellinger. Ikke hør på dette.

Hvis det er småbeløp som feks 4000 kr er dette ok.
Men 200 000 kr er mer en denne kvinne vil tjene ved å arbeide i 20 år.

LA IKKE VAKRE ANSIKT AV THAIDAMER BLENDE DEG! 
DEM KAN HA ET INDRE STYGGHET SOM DU ALDRI VIL VÆRE GIFT MED.

6. THAIDAMER er kjent for å bruke sitt vakre utseende til å oppnå sitt mål.
Videre bruker dem også krisesenter i Norge til å få hjelp når dem skal skilles fra deg.

Det vil si at dem egentlig ikke vil være gift lengre en 3,5 år. For så å få gratis advokat fra krisesentrene. Hvor dem forteller at du mishandler dem.

Og rødstrømper i Norge tror jo selvfølgelig på den "lille uskyldige kvinnen " som forteller en historie om deg som " stor og slem hvit mann". Som bare er inntressert i å ha sex og være slem med henne.

- Sett krav til jente med en gang.
Hvis du får penger av meg vil jeg se kvitteringer.

Videre la meg overføre pengene direkte til sykehuset. Ikke la henne få penger på si konto.

Hvis ikke hun er med på dette. "Si adjø og at du håper at hun fikser dette selv" 

Da skal du se reaksjon. Plutselig er hun ikke så syk lengre.

Jeg har selv oppplevet mye med Thaidamer. Og flere av mine venner har også opplevet dette.

Alle kvinner kom fra ISAAN.
Så mitt enkle råd er: Få aldri en kone fra ISAAN.

Hvis du likevel ønsker å ha et forhold med en isaan kvinne. Så la en privat etterforsker undersøk litt anonymt rundt henne først. Du finner flere linker til etterforskere her på Thaibloggen. 

Hvis du ikke finner noen. Legg igjen en beskjed på Thaibloggen så skal jeg sende deg en link til slike etterforskere.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

TV stream

Norwegian Radio - Can be heared here.

Bangkokpost.com : Property

Music Weekly Asia

Thailand Hotels - Special Promotion offer

Flights to Bangkok

One Stop Real Estate Pattaya

Thai dating, Thai girls looking for love, dating and marriage.

Map

LINKS