Bangkokpost.com : Top Stories

Velkommen til Thai Bloggen


Generell Thailand informasjon.
Denne bloggen tar for seg ulike problemstillinger ved å være gift med Thai. Videre legges generelle erfaringer og lenker til steder på nettet som omhandler Thailand.
Bloggen tar nyheter og ting som vi kommer over. Hovedsakelig er bloggen ment for menn.
Men alle lesere er velkomne.

There is Tv stream and Radio at the end of the blogg. Also there is an radio at the right side. I want my readers to enjoy when they relaxing.

World Clock

JavaScript Free Code

Translate This blogg

Søk i denne bloggen

lørdag 28. januar 2012

Thailands ekteskap, visum ,leilighet og hva du trenger av dokumenter

Thailand Ekteskap

Thailand Ekteskap Visa-utstedes til søkere som ønsker å bo i Thailand og delta i deres thailandske ektefelle.

Visuminnehaveren er tillatt å holde opp til 1 år med mulighet til å få arbeidstillatelse og visum fornyelse i Thailand på en årlig basis.

Hvis du er gift med en thailandsk, kan du søke om Thai Ekteskap Visa. Dette visumet vil tillate deg å bo i Thailand for en første av tre måneder og kan utvides til 1 år.

Se video her


 

Kjøpe en Condo i Thailand

TRINN 1: Finne Eiendom i THAILAND

Eiendom i Thailand har tatt av i det siste tiåret med flere utlendinger "som ønsker å pensjonere seg i Thailand.

Alltid gjøre bruk av registrerte advokater i Thailand og anerkjente eiendomsmeglere når du tar råd om fast eiendom i Thailand.

Se Thailand Real Estate Outlook , en ordliste for Real Estate Vilkår og Real Estate Hjelp når du starter søket etter Real Estate i Thailand, det være seg i Bangkok, Pattaya eller Hua Hin.

Vær oppmerksom på at mange av problemene som gjør arrise fra kjøp av en leilighet i Thailand kan unngås tidlig i eiendommen søket.

Må de tillater dyr i leiligheten? Du må lese Real Estate fallgruver i Thailand når du går ut på søket ditt. Stille de riktige spørsmålene for å unngå kostbare rettssaker.


 

TRINN 2: CONSULTING advokat i THAILAND

Kjøpe noen Eiendom i Thailand være det et hus eller en leilighet alltid krever tjenester av en anerkjent advokatfirma.

Når du har bestemt hvilken eiendomsmegler du skal kjøpe, bør du alltid konsultere en advokat før du signerer noen dokumenter. Følgende vil bli sjekket blant annet eiendom tjenester .

De ville gjøre en tittel søk og sjekk kontrakter før signing.Also oppmerksom på hvilken type skjøtet i Thailand .

Hvis du kjøper en leilighet off plan, ville du trenger juridiske råd til å kjøpe i pre konstruksjon prosjekter.

Det er også kostnadene for overføringen for sameiet og Thailand eiendomsskatt . Bruk eiendommen overføre kalkulatoren for å sjekke gebyrer. Se den komprimerte versjonen på kjøp av fast eiendom og allemannseie problemene .


 

TRINN 3: PANTSTILLELSER i Thailand for utlendinger

Hvert år blir mange mennesker kommer hit for å nyte ferien i komforten til et andre hjem, deres mest verdsatte eiendomsinvestering i Thailand. Mange var smart nok til å ha forutsett den enorme fordelene av eiendomsinvesteringer i Thailand kanskje i sitt første eller andre besøk i landet. Se den utmerkede artikler om Finansiering for utlendinger i Thailand . Innhenting av en pantobligasjon av en utlending er mulig i Thailand. Det er to banktjenester institusjoner som gir pantobligasjoner til utlendinger. De er Bangkok Bank og United Overseas Bank (UiB). Disse pantobligasjoner er inngått på deres Singapore gren. Hjemmet lån de gir til utlendinger er basert i utenlandsk valuta. Du hjem lån / pantobligasjon ville bli gitt enten i japanske yen, Euro eller Dollar basert. Rentene også variere med hver valuta. Se avsnittet om boliglån Bond for utlendinger i Thailand ved UOB og Hjem Lån for utlendinger av Bangkok Bank . Sjekk også deres betingelser er satt for sine lån til hvordan man skal få en pantobligasjon i Thailand for deg selv.


 

Mer info:

her


 

Thailand eiendomsskatt

for Condo, Villa eller House

Thailand eiendomsskatt og hvordan de er beregnet i Thailand. Snakke med en av vår eiendom advokater med hensyn til eiendomsskatt i Thailand.

THAILAND EIENDOM SKATTER

 
 

Overgangssum

2% av den registrerte verdien av eiendommen

Stamp Duty

0,5% av registrert verdi. Bare betales dersom fritatt fra virksomheten skatt

Kildeskatt

1% av takstverdi av eiendommen

Forretninger skatt

3,3% av takstverdi av eiendommen dersom selger innen 5 år. Dette gjelder både enkeltpersoner og bedrifter.

.

SKATT

Hvilket parti BETALER normalt

BELØP

 

Overgangssum

Kjøper

2% av registrert verdi

Stamp Duty

Selger

0,5% av registrert verdi

Kildeskatt

Selger

1% av takstverdi

Selskapsbeskatning

Selger

3,3% av takstverdi


 


 

Thai Ekteskap Registrering

Video


Getting Married i Thailand

Ekteskap Registrering Prosedyrer i Thailand

Thai ekteskapet registrering varierer avhengig av nasjonalitet. Den thailandske ekteskap kan inngås med eller uten en forlovelse Ceremony i rituelle måte og også gjennom domstol. Å forlove Seremonien er ingenting annet enn et løfte om å gifte seg og i form av en avtale.

Avtalen er effektiv bare når mannen gir engasjement eiendom til kvinnen som bevis. Den skadelidte har rett til å kreve erstatning i tilfelle brudd på festerølet avtalen.

Valgbarhet

Mannen og kvinnen som ønsker å gifte seg bør ha følgende berettigelse å gifte seg i Thailand:

 • Hver av dem bør ikke være mindre enn 17 år. Domstolen kan, i tilfelle ha egnet grunn, tillater dem å gifte seg før fylte en slik alder.
 • Hver av dem skal ikke være en sinnssyk person eller rettferdig dømt inkompetente.
 • Begge bør ikke være i blod relasjoner i direkte ascendant eller etterkommer linje, eller bror eller søster av full eller halv blod dvs bør ikke være med i den forbudte grader av forholdet.
 • Begge bør ikke ha samme adoptivforeldre.
 • Noen av dem ikke skulle ha en ektefelle ved ekteskap. Hvis mann som døde eller hvis ekteskapet har blitt avsluttet, kan ekteskap bare finne sted etter utløpet av 310 dager fra slike dødsfall eller opphør av ekteskapet, men før denne perioden hvis


   

  • Et barn har blitt født i løpet av denne perioden;
  • Den nyskilte paret gifte seg igjen;
  • Det er et sertifikat som viser at kvinnen ikke er gravid;
  • Det er en ordre fra Domstolen la kvinnen å gifte seg.

Dokumenter som kreves for Marriage Registrering i Thailand for utlendinger:

 • En kopi av passet sitt sammen med ankomst card
 • Erklæring om sivilstand til personen fra de respektive ambassade.
 • Oversatt kopi av affidavits til Thai sertifisert av et godkjent Utenriksdepartementet Oversetter.

Ekteskap Registrering i Thailand

 • Et ekteskap kan skje på erklæring avgitt av begge partene har til hensikt å gifte seg ved å gi samtykke til å ta hverandre som mann og kone offentlig før registrar for å få den registrert av justissekretæren.
 • En søknad om registrering for ekteskap kan arkiveres ved enhver District Office eller Minor District Office landsomfattende uavhengig av fødested av paret.
 • Dersom ekteskapet registreringen er arkivert på District Office ligger i kvinnelige fødested (der navnet er registrert på House Registration Certificate), vil tittelen brukes med fornavn og etternavn av den kvinnelige endres av District Officer.
 • Dersom begge parter er i stand til fil for ekteskapet på noe District Office eller Minor District Office, kan paret sende en forespørsel til justissekretæren å registrere deres ekteskap på ethvert sted under oppsyn av den District Office.
 • Ekteskapet skal berøres bare ved registrering blir gjort. Etter at registreringen er fullført, til en Ekteskap registreringsbevis fås som bevis.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

TV stream

Norwegian Radio - Can be heared here.

Bangkokpost.com : Property

Music Weekly Asia

Thailand Hotels - Special Promotion offer

Flights to Bangkok

One Stop Real Estate Pattaya

Thai dating, Thai girls looking for love, dating and marriage.

Map

LINKS