Bangkokpost.com : Top Stories

Velkommen til Thai Bloggen


Generell Thailand informasjon.
Denne bloggen tar for seg ulike problemstillinger ved å være gift med Thai. Videre legges generelle erfaringer og lenker til steder på nettet som omhandler Thailand.
Bloggen tar nyheter og ting som vi kommer over. Hovedsakelig er bloggen ment for menn.
Men alle lesere er velkomne.

There is Tv stream and Radio at the end of the blogg. Also there is an radio at the right side. I want my readers to enjoy when they relaxing.

World Clock

JavaScript Free Code

Translate This blogg

Søk i denne bloggen

fredag 2. mars 2012

Dagbladet

I saken hvor en Nordmann er drapsiktet vil jeg vise leserne noe fra media.

Ref:
Politiet tror nettopp det felles foretaket kan være bakgrunn for drapet; siden utlendinger ikke får eie tomter i Thailand, var kjæresten formelt eier av alle eiendommene paret utviklet og videresolgte - inkludert huset 49-åringen bor i.

Dere som nå går med tanker å bygge hus i Thailand er dette noe som er viktig eller ikke?

Dere kan eie "condo" . Hus og land kan ikke utleninger eie.

Bygger dere hus i Thailand eier den norske parten intet. Du gir altså hele eiendommen til din partner.

Når dere registrer eiendommen må det stå i hennes navn.

GJØR ALDRI DETTE. Kjøp Condo, ellers glem hele greien. 

Dere som nå er blitt forblindet av dama " hvis jenta hadde vært norsk". Ville du da gitt henne et hus i gave ?
Der du ikke hadde noe eierskap til" ?

Spør deg selv dette, hvis svaret er NEI, da er svaret du skal si til din thaijente også NEI.

La deg ikke presse på dette. 

Jeg vedlegger en link til regelverket i Thailand på dette.

http://www.thai-laws.com/ 

http://www.integrity-legal.com/real-estate-thailand/condos-thailand.html

Bortsett fra å motta sertifisering i henhold til thailandsk lov å bli anerkjent som en skikkelig Thai condominium, det er også kravet om at utenlandsk eierskap av noen condominium kompleks forblir under 49%. 

Dette betyr at bare hvis belegget en thailandsk condo er minoritet utenlandsk eid, vil da og bare da en utlending skal tillates å få en utenlandsk selveierleilighet tittel under thailandsk lov.

 I utgangspunktet Selvbetjent komplekser i Thailand "max ut" sin utenlandsk eierskap kapasitet på et visst punkt, avhengig av hvor mange thailandske dømme de har tilgjengelig i komplekset.
Kjøp land i Thailand


 

Siste nytt.

Thai Utlendingsdirektoratet har nylig endret reglene for visum utstedelse. Thai business visa utvidelser er nå vanskeligere å skaffe.
les mer.
thai visa service

Kjøp en leilighet / hus.

Det har aldri vært en bedre tid å investere i eiendom Home. mer.

Thai Eiendom FAQ.

Mange ikke-thailendere utlendinger bosatt i Thailand se å finne en permanent bolig. Men det er mange misforståelser rundt Thai eiendom og eiendom eierskap i Thailand. Forhåpentligvis denne listen over de vanligste spørsmålene vil klare opp noen av de uklarheter.

 

Jeg har hørt at det er umulig for en utlending å eie fast eiendom i Thailand, er dette sant?

 

Selv om mange restriksjoner er plassert på Real Estate eierskap for utlendinger, er det noen svært viktige unntak under Thai lov:.

 

Jeg har en thailandsk leieavtale i 10 år, men det ble aldri registrert hos det lokale landet kontor i Thailand. Jeg ble fortalt at det er helt ugyldig, er dette sant?

 

Hjem under en lov. Hjem leiekontrakt. må registreres på den lokale Land Home Office der eiendommen ligger. Ellers den thailandske leieavtalen, uansett varighet, er bare håndheves i 3 år i Thailand. Derfor, noen gyldig leieavtale over hjemme. Home Bolig. uavhengig av varighet er alltid gjennomføres i samsvar med Hjem lov for tredje år. For enhver tid over dette første 3 år, er det ingen juridisk håndhevelsen av leieavtalen i henhold til lovene i Kongeriket Thailand.

 

Jeg har hørt at jeg kan få en 99 års leiekontrakt i Thailand, er dette lovlig i Thai lov?

 

Det er en misforståelse at en ikke-Thai kan ha en 99 års leiekontrakt på Thai Real Estate. Strengt tatt er dette usant. Henhold til lovgivningen i Thailand, er en leieavtale kun gyldig i 3 år med en maksimal hvis det er uregistrerte på det lokale Thai land kontor og for bare 30 hvis registrert. Det er mulig å sette fornyelse klausul i leieavtalen, men det er ikke "automatisk", men i stedet leieavtalen må re-registreres på det lokale landet kontor i Thailand. Det sier seg selv at dette er mye annerledes enn en automatisk fornyelse. Dersom den thailandske grunneier og ikke-Thai forpakter har noen form for å falle ut, så det kan være svært vanskelig å tvinge den thailandske utleier å registrere ny leieavtale. Av denne grunn (riktignok et worst case scenario) er det lurt å tenke på en leieavtale som akkurat det: en leieavtale på. Hjem Real Estate. for 30. år og muligens fornybare for ytterligere 30 år.

 

Jeg har hørt at min levetid Thai bruksretten kan være gyldig fortiden min levetid, er dette sant? Jeg trodde den thailandske bruksrett utløp ved min død.

 

Vanligvis er noe som lignet Usufructs Lifetime Home Life Estates under felles lov, de vanligvis Slukk på Death av. Hjem bruksretten. holderen. Imidlertid har Høyesterett i Thailand holdt at Thai 30 års leiekontrakter gjøres på en thailandsk bruksrett vil være gyldig forbi levetid Thai bruksrett eier. Derfor er det mulig for en å leie deres Thai bruksrett til en annen i 30 år, selv om at varigheten skulle være forbi den opprinnelige bruksrett innehaveren levetid.

 

Når jeg har et firma satt opp til å styre Thai eiendom, det er det, det er ikke noe mer jeg trenger å gjøre med det thailandske selskapet, ikke sant?

 

Dessverre for noen, i verden, er det ikke noe slikt som en Home "Hylle Company." Dette betyr at man ikke kan sette opp en. Hjem Company. og la dem til å vansmekte inntil man enten ønsker å bruke Hjem Company for Business. i Thailand eller selge det til en annen. Dette problemet oppstår i Thai Eiendom eierskap situasjoner fordi den thailandske selskapet må holde tritt med sine skatter og finansiell rapportering hvert år. Hvis dette ikke gjøres kan resultere i bøter eller oppløsning av thailandsk selskap av embetsmenn i Thailand. Oppløsning av den thailandske selskapet kunne føre til tap av den thailandske eiendom som eies av selskapet.

Mange av nyansene og detaljene om Thai lov lagt ut ovenfor virke enkle, men kan faktisk føre til mange frustrasjoner og problemer for den ikke-Thai søker å eie eiendom eller Real Estate i Thailand. Det er alltid lurt å beholde rådet fra en kompetent jurist før fatt på noen bestrebelse involverer Thai eiendom. Kontakt Integritet Juridisk for mer informasjon om Thai Real Estate lov.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

TV stream

Norwegian Radio - Can be heared here.

Bangkokpost.com : Property

Music Weekly Asia

Thailand Hotels - Special Promotion offer

Flights to Bangkok

One Stop Real Estate Pattaya

Thai dating, Thai girls looking for love, dating and marriage.

Map

LINKS