Bangkokpost.com : Top Stories

Velkommen til Thai Bloggen


Generell Thailand informasjon.
Denne bloggen tar for seg ulike problemstillinger ved å være gift med Thai. Videre legges generelle erfaringer og lenker til steder på nettet som omhandler Thailand.
Bloggen tar nyheter og ting som vi kommer over. Hovedsakelig er bloggen ment for menn.
Men alle lesere er velkomne.

There is Tv stream and Radio at the end of the blogg. Also there is an radio at the right side. I want my readers to enjoy when they relaxing.

World Clock

JavaScript Free Code

Translate This blogg

Søk i denne bloggen

tirsdag 6. mars 2012

Paid Relationships in Thailand - klikk på linken for opprinnelig utgave

Betalte Sammenhengene i Thailand

Ulike slag for ulike folk, som det heter i ordtaket. Din definisjon av en god relasjon kan være ganske forskjellig fra de av en annen kultur. Vi antar at vår tankegang er det eneste riktige. Men denne antagelsen kan rystes alvorlig når du reiser til andre deler av verden. Konseptet med å betale for et forhold kanskje ikke enig med din tankegang, men i Thailand er dette ganske vanlig.
 
Putting barna på stedet
Jeg bor i Thailand, og jeg er gift med en thailandsk kvinne. Hun har to tenåringsbarn fra et tidligere ekteskap. Når noen finner ut at deres stefar er en "farang", en utlending, vanligvis den første (og det meste forrige) Spørsmålet er: «Er han rik?"
Ungene liker ikke å høre det, siden de vet at jeg ikke er rik. Men hvis de forteller det til sine venner, de mister ansikt foran dem, og deres status blir slått ned noen hakk.
«Hvorfor sin mor gifte seg med en utlending dersom han er ikke rik? «Hva er vitsen? 'Bad valg, hvorfor hun ikke plukke en rik en! For å unngå disse dommene, blir barna tvunget til å lyve eller å unndra faget liksom.
 
Putting mamma på stedet
Når min kone er i en lignende situasjon, blir hun spurte to spørsmål:
 1. Er han rik?
 2. Hvor mye betaler han en per måned?
Hvis hun sier at jeg ikke er rik, og at jeg ikke betale henne for å være min kone, igjen dette vil resultere i et tap av ansikt og tap av status for henne.
 
Hvordan vestlige svare
For vestlige, disse spørsmålene synes å være veldig rart. Vi har bare ikke tenke på disse vilkårene om relasjoner. Min kone arbeider mest med Vesten i yrket hennes. Når de finner ut at hun er gift med en vestlig, har de ikke stille spørsmål om forholdet fordi de anser dette påtrengende, en invasjon av privatliv.
Hvis vestlige kjenner min kone vel, kanskje han eller hun stille spørsmål som
 • Hvor fint, hvor lenge har du vært sammen?
 • Får du godt overens?
 • Hvordan møtte du?
Men ingenting om penger - ikke ett ord noensinne! Men for thaiene er det først og fremst om penger. Tvert imot, og vanskelig for oss å forholde seg til.
 
Personvern og nysgjerrighet i Thailand
Her i Thailand begrepet personvern er forskjellig fra Vesten. Noen ganger når min kone introduserer meg til en venn av henne, utbryter den andre parten: "Å, er han kjekk, ønsker jeg en liker ham også! Bra, er han ikke fett. Hvor gammel er han? "Dette er gjort delvis spøkefullt og dels av ren nysgjerrighet, og med en barnslig uskyld som gjør det umulig å bli fornærmet.
I den vestlige verden, ville slike uttalelser anses som meget upassende eller støtende.
 
Pengesaker og familie press
Penger er ofte et grunnleggende hensyn i forholdet mellom vestlige menn og thailandske kvinner, som er den klart mest vanlige kombinasjonen . Selv om kvinnen ikke forventer en "kone lønn", vil foreldrene ofte lagt betydelig press på henne for å hente ut penger fra sin "farang" partner. Dette kan sette ganske belastning på relasjoner.
Jeg har flere venner som har relasjoner lider av dette problemet. Kvinnen føler seg tvunget til å fortsette å sende penger til familien sin. Hvis hun ikke gjør det, vil hun miste ansikt og status i øynene til familien sin. Hvis hennes familie er virkelig dårlig, er det en begrunnelse for dette, men det kan også skje at familien overgrepene dette inntektsstrøm ved venter et lett liv gjennom denne gullgruve.
Det er regionale forskjeller i Thailand. En høy andel av thailandske koner kommer fra Thailand den nordøstlige provinsen Isaan. Dette er en av de fattigere delene av landet. Familiebånd er veldig sterke, og økonomisk støtte av vestlige menn er en svært ettertraktet inntektskilde. Metoder for å innhente som spenner fra reelt behov for å uærlige og manipulerende måte.
 
Alternativer på hvordan å håndtere økonomisk press fra familien
Her er noen tips hvordan vestlige menn kan håndtere dette problemet.
 
1. Hvis du er rik nok til at betale regelmessig for din kones eller kjæreste utvidede familie er ikke et problem - bare betale.
 
2. Hvis du ikke er så velstående, har du to valg. Den første er at du godtar å støtte familien, men det må etableres klare grenser. Det kan ikke være et åpent arrangement hvor du blir stadig tilkalt for å dekke en uendelig strøm av reelle eller påståtte nødhjelp. Når du tillater at det skal skje, vil du alltid føle presset av konstant og uventede økonomiske forpliktelser.
Du må opprette dine grenser rett i begynnelsen av forholdet, ikke senere i respons til de hyppige forespørsler om penger. Hvis du først betale fritt, og deretter klippe tilbake senere, vil du bli sett på som "keeniao", en gnier. Det vil reflektere dårlig på din kone / kjæreste og det vil være en konstant kilde til friksjon.
 
3. Hvis du ikke har råd til å betale for familien, eller hvis det går virkelig mot din korn å gjøre det - hvis du bare ikke vil ha plikt til å være økonomisk ansvarlig for en hel familie, så må du gjøre dette helt klart til din kone / kjæreste. Hun vil for det meste forvente deg å følge "Thai kultur", men la oss klargjøre dette.
 
Er det virkelig Thai kultur?
Det er en del av thailandsk kultur for å støtte eldre foreldre. Men en konstant press på mannen for å støtte en utvidet familie og dekke vanlige nødsituasjoner er ikke en del av thailandsk kultur. Årsaken er at de rike-mann-fattige-oppdrett-jente-fra-Isaan forhold som er svært vanlig mellom vestlige menn og thailandske kvinner ikke egentlig eksisterer i Thai samfunnet i det hele tatt.
De fleste Thais gifte innenfor sitt sosiale miljø . Scenariet av en velstående thailandsk mann gifte seg med en fattig jente fra en enkel bondeslekt praktisk talt ikke eksisterer. Derfor når Thai kone / kjæreste forteller deg at du bør følge thailandsk kultur og betale hele tiden, er hun ikke så mye reflekterer thailandsk kultur, men heller den typiske thailandske holdningen at alle vestlige er rike og går minibanken.
 
Forslag hva som skal etablere høyre i begynnelsen av forholdet
 • du er ikke thai og har ingen intensjon om helt å følge thailandsk kultur
 • din egen kulturelle bakgrunn er forskjellig, men like gyldig som Thai kultur
 • dine verdier tillater ikke for å støtte henne hele familien
 • enten hun elsker deg for hvem du er, uten økonomisk press, eller det vil ikke fungere for deg
 • samtykker du til et forhold med henne og bare henne
 • du forventer henne å erkjenne og respektere deres kultur og din måte å tenke så mye som du respekterer hennes. Det kan ikke være en enveiskjøring i favør av thailandsk kultur, spesielt i forhold til penger. Du vil ende opp resenting det.
 • dere begge er enige om å møtes et sted i midten av de to kulturene
 • du tar ikke ansvar for hennes utvidede familie
 • gjør det klart at for du elsker og penger ikke går hånd i hånd
 
Etablere klarhet helt fra starten
Jeg sier ikke at du burde insistere på alle disse punktene. Som i alle relasjoner, de to partnerne må erkjenne sine forskjeller og møtes et sted i midten. Men jeg sier at hvis du ikke klargjøre din posisjon og sette dine grenser helt fra starten, er det en god sjanse for at det vil ende opp med å skade forholdet ditt før eller senere.
Når du gir en økonomisk mønster som skal etableres på Thai partnerens vilkår og basert på forståelse henne, vil det være svært vanskelig å endre det. Siden i de fleste tilfeller hun aldri har forlatt Thailand, og vet veldig lite, hvis noe om andre kulturer, hun har derfor ingen anelse om hvordan du tenker og hvor du kommer fra. Hun er et offer for den vanlige oppfatningen om at alle utlendinger er rike og bør betale så mye som mulig.
 
Det handler ikke om rett og galt, men om hvordan å gjøre det arbeidet
Det er best å utbedre denne oppfatningen helt fra begynnelsen og etablere klare grenser hva du er villig til å gjøre og hva ikke. Etablere det faktum at din måte å tenke på er like gyldig som hennes. Dette kan gå langt i retning av å øke sjansen for å få en vellykket tverrkulturell forhold med en thailandsk kvinne.
Dette er ikke en sak om rett eller galt, bra eller dårlig. Hvis du ville ha vokst opp i kulturell isolasjon med liten eller ingen direkte erfaring med andre måter å tenke og leve, så ville man tenker og føler akkurat som henne. Dette er heller ikke utelukkende en thailandsk holdning, men er ganske vanlig i mange utviklingsland.
Kulturelle forskjeller kan behandles effektivt. Jeg forteller dere dette som noen som har vært i det beste forholdet av livet med en thailandsk kvinne i nesten et tiår. Lykke til deg også!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

TV stream

Norwegian Radio - Can be heared here.

Bangkokpost.com : Property

Music Weekly Asia

Thailand Hotels - Special Promotion offer

Flights to Bangkok

One Stop Real Estate Pattaya

Thai dating, Thai girls looking for love, dating and marriage.

Map

LINKS