Bangkokpost.com : Top Stories

Velkommen til Thai Bloggen


Generell Thailand informasjon.
Denne bloggen tar for seg ulike problemstillinger ved å være gift med Thai. Videre legges generelle erfaringer og lenker til steder på nettet som omhandler Thailand.
Bloggen tar nyheter og ting som vi kommer over. Hovedsakelig er bloggen ment for menn.
Men alle lesere er velkomne.

There is Tv stream and Radio at the end of the blogg. Also there is an radio at the right side. I want my readers to enjoy when they relaxing.

World Clock

JavaScript Free Code

Translate This blogg

Søk i denne bloggen

tirsdag 24. juli 2012

Smilets land med en sur bakside?

Slik liker vi å se for oss Thailand. Men smilets land har også sprekker i emaljen. Fotoillustrasjon: Colourbox.

Smilets land med en sur bakside?

Mystiske dødsfall, svindel og vold mot turister ødelegger glansbildet av Thailand som smilets land. – Turismen har blitt en kjapp vei til profitt, innrømmer tidligere thailandsk minister.

Mystiske forgiftninger og dødsfall på thailandske ferieøyer, drap, taximafia, transvestittkjeltringer, forurensning, turistfeller, svindelforsøk og trafikkulykker.
Thailands postkortidyll har i det siste blitt rammet av en serie uheldige episoder og overskrifter.
For bare to uker siden skrev ABC Nyheter om at norske diplomater ber thailandske myndigheter om å slå ned på utpressing og svindel mot turister i landet.

Les saken: Norge ber Thailand stanse turistsvindel

Vanlige svindelforsøk innebærer blant annet at lokale turoperatører krever penger fra turister for påståtte skader på jetski, eller at turister blir lurt til å betale dyrt for edelstener av lav kvalitet.
Men problemene stopper ikke der.
– Turistmyndighetene i Thailand tror at turistene trives i landet fordi antallet turister øker, men problemet er at kvaliteten på opplevelsene deres har gått ned, forteller Australias æreskonsul i Phuket, Larry Cunningham til nyhetsbyrået AFP.

Les også: Benådet etter majestetsfornærmelse

I fjor avdekket en tysk tv-kanal at kloakk ble sluppet rett ut i sjøen ved de populære strendene Kata og Karon i Phuket.
Nå frykter mange at Phuket skal lide samme skjebne som den thailandske feriebyen Pattaya, som med prostitusjon, stripping og høye kriminalitet har blitt sett på som en «syndens by».
– Vi utnytter turismen og betrakter den som en kjapp vei til profitt, forteller Thailands tidligere finansminister Korn Chatikavanij til Reuters.
Han mener at de spiller hasardspill med fremtiden til turismen i landet.
De prosentvise inntektene fra turismen har vært uforandret siden 2003, og utgjør omlag 6 prosent av Thailands BNP. Nå som nabolandet Burma / Myanmar er i ferd med å åpnes opp for turister, kan turismen i Thailand få en ytterligere utfordring.
Thailand hadde 19 millioner turister i 2011. I år er tallet ventet å ende opp på rundt 21 millioner.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

TV stream

Norwegian Radio - Can be heared here.

Bangkokpost.com : Property

Music Weekly Asia

Thailand Hotels - Special Promotion offer

Flights to Bangkok

One Stop Real Estate Pattaya

Thai dating, Thai girls looking for love, dating and marriage.

Map

LINKS