Bangkokpost.com : Top Stories

Velkommen til Thai Bloggen


Generell Thailand informasjon.
Denne bloggen tar for seg ulike problemstillinger ved å være gift med Thai. Videre legges generelle erfaringer og lenker til steder på nettet som omhandler Thailand.
Bloggen tar nyheter og ting som vi kommer over. Hovedsakelig er bloggen ment for menn.
Men alle lesere er velkomne.

There is Tv stream and Radio at the end of the blogg. Also there is an radio at the right side. I want my readers to enjoy when they relaxing.

World Clock

JavaScript Free Code

Translate This blogg

Søk i denne bloggen

mandag 30. september 2013

Telenor og Schibsted vil ta suksessen fra Finn.no til Asia

http://e24.no/media/telenor-og-schibsted-lager-ny-rubrikkgigant/21618922

DTAC want to make a new sale page in Asia.

Finn.no is a place where all things are sold secondhand. House, car, and any goods. Now Dtac start a new idea in Asia.


Artikkelbilde
KJØPER RUBRIKK:Konsernsjef Jon Fredrik Baksaas i Telenor har godkjent planene om at selskapet skal bli store på rubrikkannonser.

Blar opp over 1 milliard
for å satse på annonser


Telenor og Schibsted vil ta suksessen fra Finn.no til Asia og Sør-Amerika. Telenor spytter inn over 1 milliard for å være med.

ANNONSE

Telenor går sammen med Norges største medieselskap, Schibsted, og den regionale aktøren Singapore Press Holdings for å etablerer en felles satsing på digitale rubrikkannonser.
Det melder både Telenor og Schibsted i hver sine pressemeldinger mandag morgen.
Målet skal være å vokse seg stor på nettbaserte rubrikktjenester i Asia og Sør-Amerika.
Telenor blar opp 145 millioner euro, tilsvarende 1.173 millioner kroner, for å komme inn på eiersiden i de to selskapene som skal drive frem satsingen. 
Dette er Schibsted
 
Schibsted er Norges største medieselskap og er mest kjent for sitt eierskap i VG, Aftenposten og Finn.no.
Selskapet er et internasjonalt mediekonsern og har virksomheter i 29 land.
I Sverige eier selskapet blant annet avisene Aftonbladet og Svenska Dagbladet.
Selskapet er notert på Oslo Børs.


Suksess med Finn og Blocket
Schibsted har fra før stor suksess med  rubrikksatsinger blant annet i Norge, Sverige og Frankrike. Her hjemme er Finn.no en av selskapets beste pengemaskiner. Og likeså drar svenske Blocket.se og franske Leboincoin.fr inn millioner av kroner hver eneste uke.
Schibsted har i flere år jobbet for å etablere lokale utgaver av rubrikktjenestene i en rekke land i Asia og Sør-Amerika, men nå får altså selskapet Telenor med på laget.
- Det å kunne levere internett til alle er svært viktig for Telenor. Rubrikkannonser på mobil er i sterk vekst. Som en av verdens største mobiloperatører med betydelig tilstedeværelse i vekstmarkeder, er det naturlig for Telenor å samarbeide med selskap som Schibsted og Singapore Press Holdings slik at vi sammen kan skape en betydelig aktør innen digitale rubrikkannonser, sier konserndirektør Rolv-Erik Spilling i pressemeldingen fra Telenor.


- Mer og raskere
Konsernsjef Rolv Erik Ryssdal i Schibsted er også sterk i troen.
- Vi har stor tro på at vi skal kunne levere våre populære produkter og overføre sterke forretningsmodeller til raskt voksende økonomier i Sør-Amerika og Asia. Dette samarbeidet mellom tre selskap som alle er meget kunnskaps- og kompetanseorienterte, gjør oss enda bedre rustet både finansielt og operasjonelt til å gå for de attraktive nummer én-posisjonene. Vi kan utrette mer - enda raskere, sier Ryssdal i en kommentar i pressemeldingen fra Schibsted.
Satsingen skal legges inn i et nytt selskap, SnT Classifieds, og i et eksisterende selskap, 701 Search.
Aksjeanalytiker Martin Stenshall i Danske Bank følger Schibsted-aksjen tett. Han er svært positiv til samarbeidet med Telenor, og løfter nå sin anbefaling av Schibsted-aksjen fra «hold» til «kjøp». Han løfter også kursmålet fra 315 kroner til 400 kroner. Schibsted-aksjen ble fredag ettermiddag omsatt for 305,40 kroner.
Dette er Singapore Press Holdings
 
Singapore Press Holdings er et ledende, børsnotert avishus og internettselskap, med virksomheter i Singapore og andre markeder i Asia.
Selskapet er notert på børsen i Singapore.
«Vi har ventet på at Schibsted skal inngå et strategisk samarbeid som øker sannsynligheten for å innta posisjoner som markedsleder og samtidig reduserer investeringskostnaden», skriver Stenshall.

Deler eierskapet
Telenor og Schibsted deler det første selskapet mellom seg med en eierandel på 50 prosent hver. Mens Telenor spytter inn penger, bidrar Schibsted med sine to sør-amerikanske selskaper, Yapo (Chile) og Bomnegocio (Brasil).
701 Search er et allerede etablert selskap mellom Schibsted og den lokale aktøren Singapore Press Holdings. Selskapet eier fra før rubrikksidene Mudah.my (Malaysia), Berniaga.com (Indonesia), Ayosdito.ph (Filippinene) og Chotot.vn (Vietnam).
Eierskapet i selskapet har så  langt vært delt i to like store biter mellom Schibsted og Singapore Press Holdings, men nå kommer også Telenor inn på eiersiden. De tre selskapene får dermed 33,3 prosent av aksjene hver.
E24 er et heleid datterselskap i Schibsted. Enkelte ansatte i E24 eier aksjer i Schibsted.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

TV stream

Norwegian Radio - Can be heared here.

Bangkokpost.com : Property

Music Weekly Asia

Thailand Hotels - Special Promotion offer

Flights to Bangkok

One Stop Real Estate Pattaya

Thai dating, Thai girls looking for love, dating and marriage.

Map

LINKS