Bangkokpost.com : Top Stories

Velkommen til Thai Bloggen


Generell Thailand informasjon.
Denne bloggen tar for seg ulike problemstillinger ved å være gift med Thai. Videre legges generelle erfaringer og lenker til steder på nettet som omhandler Thailand.
Bloggen tar nyheter og ting som vi kommer over. Hovedsakelig er bloggen ment for menn.
Men alle lesere er velkomne.

There is Tv stream and Radio at the end of the blogg. Also there is an radio at the right side. I want my readers to enjoy when they relaxing.

World Clock

JavaScript Free Code

Translate This blogg

Søk i denne bloggen

onsdag 23. november 2016

Thailand innfører 10-årsvisum for utlendinger over 50

Source:
http://www.abcnyheter.no/reise/2016/11/22/195258422/thailand-innfoerer-10-arsvisum-utlendinger-over-50

Thailand innfører 10-årsvisum for utlendinger over 50

Men, det er ikke alle forunt å kunne bytte ut det gamle, ettårige visumet.Thailand innfører 10-årsvisum for 50+ for velstående utlendinger. Foto: Colourbox.com
Thailand innfører 10-årsvisum for 50+ for velstående utlendinger.


Siden starten av 1980-årene har turisme vært Thailands viktigste kilde til utenlandsk valuta, og mang en nordmann har forelsket seg hodestups i «smilets land». Som et ledd i å løfte frem Thailand som et sentrum for medisinske tjenester, har landets regjering godkjent et forslag om 10-årsvisum for utlendinger i alderskategorien 50+.

– Det nye 10-årsvisumet vil erstatte det gamle ettårige visumet og vil komme i to bolker på fem år, sier en talsmann for styresmaktene til nettavisen Khaosoden.
– Visumsøkere er forventet å være utlendinger som bor i provinser som Chiang Rai, Chiang Mai og Chonburi, legger talsmannen til.Foreløpig er det ikke klart når den nye ordningen vil tre i kraft, men de som har det må fremdeles sjekke inn hos immigrasjonskontoret hver 90.dag.

Ifølge Khaosoden vil det foreligge flere krav som må innfris før det nye visumet kan utstedes. Blant annet må søkere må ha en månedlig inntekt på minst 100.000 baht eller mer (cirka 24.000 norske kroner).

Søker må i tillegg ha mer enn tre millioner baht (rundt 723.000 kroner) på konto.

I tillegg må søker ha helseforsikring som dekker sykehusopphold og bidra med minst 10.000 amerikanske dollar (cirka 84.500 kroner) i årlig dekning.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

TV stream

Norwegian Radio - Can be heared here.

Bangkokpost.com : Property

Music Weekly Asia

Thailand Hotels - Special Promotion offer

Flights to Bangkok

One Stop Real Estate Pattaya

Thai dating, Thai girls looking for love, dating and marriage.

Map

LINKS