Bangkokpost.com : Top Stories

Velkommen til Thai Bloggen


Generell Thailand informasjon.
Denne bloggen tar for seg ulike problemstillinger ved å være gift med Thai. Videre legges generelle erfaringer og lenker til steder på nettet som omhandler Thailand.
Bloggen tar nyheter og ting som vi kommer over. Hovedsakelig er bloggen ment for menn.
Men alle lesere er velkomne.

There is Tv stream and Radio at the end of the blogg. Also there is an radio at the right side. I want my readers to enjoy when they relaxing.

World Clock

JavaScript Free Code

Translate This blogg

Søk i denne bloggen

mandag 10. februar 2014


kilde:
http://thailandtur.no/slik-fyller-du-ut-ankomst-og-avreisekort

På flyet til Thailand får du utdelt et ankomst/avreisekort, om du skal oppholde deg i Thailand skal alle fylle ut dette uansett type visum.

Disse kortene skal leveres inn ferdig utfylte når du kommer til immigrasjon for kontroll av pass og eventuelt visum om du har med deg det. Viktig att du fyller det ut rett for ellers kan du risikere å måtte ta steget ut av køen for å fylle inn manglende informasjon. Og da må du starte på nytt igjen bakerst i køen….

Ankomstkort – Arrival Card

Her er et kort som jeg har fylt ut som et eksempel, når det gjelder adressen i Thailand så holder det med navn på hotell og i hvilken by. Skal du reise en del rundt så bare fyll inn ditt første bosted, det går fint.
Ankomstkort Thailand e1388639009822 Slik fyller du ut ankomst og avreisekortAnkomstkort informasjon

Denne delen er kun for att Thailandske myndigheter vil føre statistikk over de som gjester Thailand. Om du ikke vil fylle ut din inntekt så går det greit, jeg bruker ikke å gjøre det.
Ankomstkort informasjon Thailand e1388639306459 Slik fyller du ut ankomst og avreisekort


Avreisekort – Departure Card
Denne delen får du igjen av Immigrasjon og blir normalt festet i passet ditt om ikke så pass godt på det fordi det skal leveres inn til Immigrasjon når du reiser ut av Thailand igjen.
Avgangs kort Thailand e1388639385165 Slik fyller du ut ankomst og avreisekort


Som du ser av mine eksempelkort som er ferdig utfylte er ikke dette noen heksekunst, men hver gang jeg kommer til Immigrasjon til Thailand ser jeg flere som sliter med disse kortene. Enten så har de ikke fylt ut i det hele tatt eller så har de manglende informasjon på kortet.
Ikke bli en av disse du også, fyll ut disse kortene korrekt med en gang du får de på flyet, så blir din entre til smilets land en enkel affære  icon cool Slik fyller du ut ankomst og avreisekort

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

TV stream

Norwegian Radio - Can be heared here.

Bangkokpost.com : Property

Music Weekly Asia

Thailand Hotels - Special Promotion offer

Flights to Bangkok

One Stop Real Estate Pattaya

Thai dating, Thai girls looking for love, dating and marriage.

Map

LINKS