Bangkokpost.com : Top Stories

Velkommen til Thai Bloggen


Generell Thailand informasjon.
Denne bloggen tar for seg ulike problemstillinger ved å være gift med Thai. Videre legges generelle erfaringer og lenker til steder på nettet som omhandler Thailand.
Bloggen tar nyheter og ting som vi kommer over. Hovedsakelig er bloggen ment for menn.
Men alle lesere er velkomne.

There is Tv stream and Radio at the end of the blogg. Also there is an radio at the right side. I want my readers to enjoy when they relaxing.

World Clock

JavaScript Free Code

Translate This blogg

Søk i denne bloggen

lørdag 8. september 2012

Anbefalte nettsteder for streaming av thailandsk tv og film

Kilde

http://ithailand.no/diverse/thailandsk-tv-og-film/anbefalte-nettsteder-for-streaming-av-thailandsk-tv-og-film/

Skrevet av admin . Postet i Thailandsk tv og film

Savner du thailandsk tv eller filmer? Er du interssert i thailandsk kultur? Thailandsk språk? Savner du lyden av thailandske tv serier og filmer fra hotellrommet? Eller er du lei av hollywood og  nyskjerrig på andre tv-kulturer? Da kan disse nettstedene gi deg mye glede. Jeg har kjøpt abonement på begge sidene- her er min anmeldelse.

Thai TV3

Dootv.tv

DooTV er kanskje den mest anerkjente av aktørene som tilbyr streaming av thai tv. Her kan du enkelt navigere ved å gå inn på kategorier som: film, sitcom, nyheter, musikk, tv program og andre (og under «other» ligger også «voksenfilmer» for dem over 18 som er interessert i sånt). Du kan også se live på thailandske tv kanaler.
Mine favoritter (under kategorien tv program) er en del talk show med konkurranser. Dette kan jeg synes er veldig morro uten å kunne språket. Ellers er det også en egen underkategori for reise, en ypperlig måte å oppleve Thailand på hjemme i sofakroken. Det er også (under kategorien «other») en kanal for «dhamma» (Buddhas lære). Har kan man se ulike religiøse sermonier og taler (ikke tekstet) av munker. Det er enorme mengder og jakten på det du skal se er et eventyr i seg selv. Det er også en kanal med thai språkkurs.
DooTV tilbyr også app til iphone og ipad for å se filmer.
Minus: Det kan være noen komplikasjoner ved avspilling av filmene og seriene, men stort sett går det ganske smertefritt. Det er også varierende kvalitet på bildet, men stort sett er det godt nok for meg i allefall. Det store minuset er jo imidlertid at det aller meste er på thai og ingenting er tekstet.
Gå til DooTV.tv nettsted
DooTV er en av de mest populære nettstedene for å streame thailandske serier og filmer.

seesantv.com

Dette nettstedet tilbyr ganske mye av det samme som DooTV, men i tillegg til thailandske filmer kan du også se filmer fra Hollywood (med engelsk tale og thailandsk tekst som regel). Og utvalget er godt og helt oppdatert på de nyeste filmene. Kvaliteten er også brukbar. Her kan man også velge mellom thailandske filmer, tv serier, programmer osv.
Minuset på dette nettstedet er at det meste er skrevet på thai. For en som ikke kan lese thai er det da vanskelig å navigere rundt på siden. Kategoriene ligger på venstresiden, så man finner frem etter litt trykking. Jeg har lagret de kategoriene jeg bruker mest som bokmerker, så språket byr ikke på store problemer.
Gå til seesantv.com
Seesantv.com tilbyr hovedsaklig thailandske tv serier, filmer og programmer. De kjører også på med nye og gamle hollywood filmer av god kvalitet.
Begge nettstedene krever abonnement. De tilbyr ulike lengder, og jo lengre jo billigere. Det koster rundt 70 kr pr måned. Mange thaier er glad i sine tv-show og filmer. Og som vi vet forlater mange thaier landet sitt for å bosette andre steder i verden, spesielt europa og usa. Da er det ikke rart at både DooTV og Seesantv blir populært.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

TV stream

Norwegian Radio - Can be heared here.

Bangkokpost.com : Property

Music Weekly Asia

Thailand Hotels - Special Promotion offer

Flights to Bangkok

One Stop Real Estate Pattaya

Thai dating, Thai girls looking for love, dating and marriage.

Map

LINKS