Bangkokpost.com : Top Stories

Velkommen til Thai Bloggen


Generell Thailand informasjon.
Denne bloggen tar for seg ulike problemstillinger ved å være gift med Thai. Videre legges generelle erfaringer og lenker til steder på nettet som omhandler Thailand.
Bloggen tar nyheter og ting som vi kommer over. Hovedsakelig er bloggen ment for menn.
Men alle lesere er velkomne.

There is Tv stream and Radio at the end of the blogg. Also there is an radio at the right side. I want my readers to enjoy when they relaxing.

World Clock

JavaScript Free Code

Translate This blogg

Søk i denne bloggen

torsdag 16. august 2012

Troll fløy business-class! (Thai Air)

 Kilde http://www.vg.no/reise/artikkel.php?artid=10067665

Troll fløy business-class!

TO BLIDE KARER: Godt fastepent i sidesetet til dansegalla-arrangør Edgar Skjønhals fløy det velvoksne trollet på business-class fra Oslo til Bangkok. Den tause, men blide passasjeren ble raskt et yndet fotomotiv om bord på Thai-flyet. Foto: Privat
TO BLIDE KARER: Godt fastepent i sidesetet til dansegalla-arrangør Edgar Skjønhals fløy det velvoksne trollet på business-class fra Oslo til Bangkok. Den tause, men blide passasjeren ble raskt et yndet fotomotiv om bord på Thai-flyet. Foto: Privat
Publisert 16.08.12 - 13:10, endret 16.08.12 - 13:10 (VG NETT)
  • 36
  • Skriv ut artikkelen
(VG Nett) Kabinbetjeningen på Thai-flyet gjorde store øyne da passasjeren som satt fastspent i sete 11A på business-class viste seg å vær et troll!

VG Nett følger

Stikk i strid med hva man kanskje skulle trodd forholdt den trollete passasjeren seg rolig under hele reisen, som tok 12 timer fra Oslo til Bangkok.

Solskjermen forble nede under hele flighten, slik at trollet ikke skulle få sol på seg.

- En drøm av en medpassasjer. Jeg fikk til og med smake på flymaten hans, ler Edgar Skjønhals som satt i nabosetet under hele flighten.

Rocketroll

Trollet som fløy business-class er på Thailand-tur for å kaste glans over den norske dansegallaen, som skal finne sted i feriebyen Cha Am i slutten av oktober.

HERSKAPELIG OMSORG: Etter først å ha gjort store øyne, innfant kabinbetjeningen på Thai-flyet seg raskt med sin tilfredse, men måteholdne passasjer i sete 11A. Foto: Privat


Cha Am er full av norske fastboende og feriegjester, og det norske trollet skal allerede ha funnet seg et par venninner der han står på en lokal restaurant, trygt anbrakt mellom to blide sawadee-jenter.

Visstnok er det allerede romantikk i luften.

Populært

Bak det populære dansearrangemnentet på andre siden av kloden står nettopp Edgar Skjønhals i sete 11B - gründeren bak reiseoperatøren OrkideEkspressen på Tynset.

- Jeg bestemte meg for å ta med et ekte østerdølsk troll bortover, men tok ikke sjansen på å sende ham som vanlig flybagasje, ler Skjønhals.

BLE TRØTT: Trollet la seg etterhvert til å sove. Solskjermene forble nede under hele turen, slik at passasjeren ikke skulle få sol på seg og sprekke. Foto: Privat


Flyets maskott

Så da Thai Airways skjønte hvilken skapning de hadde på passasjerlisten, og det likevel var ledige seter på business-class, ble det storvokste trollet tildelt eget sete og spent fast i sikkerhetsbeltet.

LES OGSÅ:- Troll selger Norge bedre enn midnattssola

Så snart purseren og kabinbetjeningen gjenfant fatningen, ble trollet ble raskt en attraksjon i flykabinen.

- Alle skulle fram og ta bilde av oss, forteller Skjønhals.

Til og med pilotene var ute og hilste på den langnesete østerdølen, som under dansegallaen om to måneder får selskap av flere eventyrfigurer, blant annet i form av sangduoen Lady & Landstryker'n.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

TV stream

Norwegian Radio - Can be heared here.

Bangkokpost.com : Property

Music Weekly Asia

Thailand Hotels - Special Promotion offer

Flights to Bangkok

One Stop Real Estate Pattaya

Thai dating, Thai girls looking for love, dating and marriage.

Map

LINKS