Bangkokpost.com : Top Stories

Velkommen til Thai Bloggen


Generell Thailand informasjon.
Denne bloggen tar for seg ulike problemstillinger ved å være gift med Thai. Videre legges generelle erfaringer og lenker til steder på nettet som omhandler Thailand.
Bloggen tar nyheter og ting som vi kommer over. Hovedsakelig er bloggen ment for menn.
Men alle lesere er velkomne.

There is Tv stream and Radio at the end of the blogg. Also there is an radio at the right side. I want my readers to enjoy when they relaxing.

World Clock

JavaScript Free Code

Translate This blogg

Søk i denne bloggen

mandag 13. august 2012

Utvidet reiseforsikring

Reise forsikring ved opphold lengre en 45 dager i Thailand.

Hvis du har forsikringer gjennom for eksempel IF, Gjensidige andre hvor du er forsikret i 45 dager, mn ønsker en lengre reiseforsikring kan du tegne forsikring fra dag 46 og inntil et helt år hos Gauda Reiseforsikringer.
Altså er tanken den at du har en forsikring hos feks IF hvor du har 45 dager der.

Så tegner du forsikring hos Gauda fra dag 46 og fram til datoen du skal reise hjem.

Hvis du ikke orker å være feks 6 mnd i Thailand, da kan du få refundert for de dagene som du ikke er i Thailand.

Legger ut link til forsikringselskapet

http://www.gouda.no/

Vilkårene finner du her

Kontakt Gauda:

+47 24 14 45 70
post@gouda.no
skade@gouda.noJeg selv undersøkte å få en reiseforsikring for et helt år,

  • prisen var ca 1100 kr mnd for 1 år.(Totalt 13200 kr)
  •  6 mnd kostet 541 kr mnd.(6492 nkr )

Jeg ringte Europeiske Reiseforsikringer og deres beregning på 6 mnd kostet 1800 kr pr mnd
21600 kr i året. Eller 10800 kr for 6 mnd.


Det som man da tenker er at 45 dager IF (Europeiske), og så Gauda i 6mnd etter første 45 dager

Totalt 7 mnd og 15 dager.

Vanlige spørsmål før avreise


Hvordan tegner jeg familie forsikring og hvem er omfattet av den?

Man kan kun tegne familieforsikring på en Helårsforsikring eller Enkeltreiseforsikring. Ved tegning av Helårsforsikring gjøres dette ved skrive inn totalt antall familiemedlemmer i boksen ”Familie” og lar ”Enkeltperson” boksen stå tom, velg deretter Super eller Standard dekning og trykk bestill. Folkeregistrerte samboere og alle hjemmeboende barn inntil 20 år kan være dekket i en Helårsforsikring for familie. Når man skal bestille Enkeltreiseforsikring setter man inn antall par eller voksne og antall barn under 20 år som skal være med i forsikringen. Barn over 20 år regnes som voksen når det gjelder enkeltreiseforsikring.


Hvilken forsikring må jeg ha for reiser som varer mer enn 45 dager?

Det beste er å ha en Helårsreiseforsikring i bunn som dekker de første 45 dagene og kjøpe en utvidet enkeltreiseforsikring som dekker fra og med dag 46. Vi gjør oppmerksom på at du maks kan forlenge forsikringen 2 ganger på 1 reise. 
Følgende regler gjelder ved forlengelse av forsikring:
  • Hvis har en Gouda Helårsforsikring kan forlenge gjennom en enkelt- eller ungdomsreiseforsikring. Forsikringen kan kjøpes på nett.
  • Det er også mulig å tegne en forlengelse på en helårsforsikring du har i et annet selskap, men forlengelse må kjøpes av Goudas salgsavdeling direkte.Vær oppmerksom på at noen selskaper ikke regner forsikringen som gyldig dersom du ikke returnerer innen forsikringen løper ut, selv om du har forlengelse hos oss.
  • Merk at det ikke skal være opphold mellom forsikringsperiodene.

Hva er forskjellen på Ungdomsforsikring og Enkeltreiseforsikring?

Ungdomsforsikring er for alle under 35 år og er rimeligere. Dekningssummene på denne forsikringen er noe lavere enn på Helårsforsikringen og på Enkeltreiseforsikringen. De under 35 år kan selvsagt også kjøpe Enkeltreiseforsikring om de ønsker høyere dekningssummer.


Jeg er student i utlandet, hvilken forsikring velger jeg?

Hvis du skal være fulltidsstudent i utlandet, bør du velge Studentforsikring. Den gjelder for 6 eller 12 mnd og inkluderer en innbo forsikring samt en reiseforsikring med varighet på inntil 45 dager pr reise du foretar deg ut fra studiebosted. Vær oppmerksom på at du er nødt til å ha gyldig medlemskap hos HELFO Utland for å kunne kjøpe denne forsikringen, samt ha fast studiested og fast bosted.


Er avbestillingsforsikring inkludert i reiseforsikringen?

Avbestillingsforsikring er kun inkludert i Helårsforsikringen og forsikringen må være trådt i kraft ved bestilling av reisen for at avbestillingsforsikringen skal gjelde.


Hvilke type reiser gjelder forsikringen for?

Forsikringen vår gjelder for både fritidsreiser og tjenestereiser. Den gjelder ikke for ekspedisjoner som innebærer forskning etc.


Trenger jeg reiseforsikring når jeg har kredittkort?

Mange kredittkort har uklare og vanskelige regler om når de dekker og hva slags type reiser de dekker for. I følge Forsikringsklagenemda, bør kunden derfor ikke nøye seg med kortforsikring, men sikre seg ved å kjøpe en vanlig reiseforsikring som ikke stiller spesielle krav til betalingsmiddel.


Kort tid til avreise/avreise samme dag, hva gjør jeg?

Mellom mandag og fredag 09-16 kan du ringe oss på 24 14 45 70 så bestiller vi den for deg umiddelbart, eller du kan gå inn på hjemmesiden vår å kjøpe. Når man kjøper på nett, trer den i kraft umiddelbart når man betaler med kort. Man kan også betale med kort om du ringer direkte til oss.


Jeg har fylt 20 år - er jeg dekket av mine foreldres reiseforsikring?

De aller fleste familieforsikringer omfatter hjemmeboende barn inntil fylte 20 år. Etter du flytter hjemmefra og bytter folkeregistrert adresse, og i alle tilfeller etter du har fylt 20 år, må du selv besørge din egen reiseforsikring. Hos Gouda kan du velge mellom Helårsforsikring, Ungdomsreiseforsikring eller Studentforsikring.

Kort tid til avreise, hva er best å gjøre?

Hvis det er kort tid til avreise, og vi f. eks har stengt i forbindelse med helg og helligdager, vil det være mest gunstig å gjøre bestillingen på vår hjemmeside. Du vil da kunne starte forsikringen fra samme dag hvis du foretar betalingen med kredittkort. Du vil automatisk motta en forsikringsbekreftelse på oppgitte mailadresse som du kan skrive ut og ta med på reisen.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

TV stream

Norwegian Radio - Can be heared here.

Bangkokpost.com : Property

Music Weekly Asia

Thailand Hotels - Special Promotion offer

Flights to Bangkok

One Stop Real Estate Pattaya

Thai dating, Thai girls looking for love, dating and marriage.

Map

LINKS