Bangkokpost.com : Top Stories

Velkommen til Thai Bloggen


Generell Thailand informasjon.
Denne bloggen tar for seg ulike problemstillinger ved å være gift med Thai. Videre legges generelle erfaringer og lenker til steder på nettet som omhandler Thailand.
Bloggen tar nyheter og ting som vi kommer over. Hovedsakelig er bloggen ment for menn.
Men alle lesere er velkomne.

There is Tv stream and Radio at the end of the blogg. Also there is an radio at the right side. I want my readers to enjoy when they relaxing.

World Clock

JavaScript Free Code

Translate This blogg

Søk i denne bloggen

torsdag 2. februar 2012

Flere nordmenn gifter seg med thai-damer


Flere nordmenn gifter seg med thai-damer

Hva kan være grunnen til det...?
Noen helt nøyaktig statistikk over hvor mange nordmenn som gifter seg med thaier i året finnes ikke, har vi fått vite av Den Kongelig norske ambassade i Bangkok. Dette skyldes flere faktorer. Ambassaden er kun i befatning med nordmenn på det tidspunkt i ekteskapsprosessen hvor nordmannen må ha en såkalt ”Marriage application” legalisert av ambassaden.
Dette er et dokument fastsatt av thailandske myndigheter, som senere i prosessen skal oversettes til thai og legaliseres av thailandsk UD før en utlending kan få gifte seg ved et Amphur (kommunal administrasjon). Ambassaden sier at mange par ikke kommer så langt etter å vært på ambassaden. De tall ambassaden kan formidle er derfor kun tall for utstedte ”Marriage application”, som altså egentlig er en statistikk over ekteskapsintensjoner.
Ambassaden har månedlige tall for disse tilbake til januar 1999. Konsulatet i Pattaya utsteder også ”Marriage application”, men ambassaden begynte ikke å føre statistikk over disse før i fjor. Antall registrerte søknader om Marriage på Amphur, får ikke ambassaden noen melding om dette fra Amphur. For de som ønsker å melde ekteskapet tilbake til norske myndigheter, fungerer ambassaden mer som en ”postkasse”.
Ambassaden registrerer ikke inngåtte ekteskap som sådan, da dette skal gjøres i Norge. Vi vet at mange som inngår ektskap i Thailand selv melder fra direkte til Skattedirektoratet, hvor slikt skal meldes, uten at ambassaden ser dette. Legalisering av oversettelsen av den thailandske vigselsattesten kan utføres av både den norske ambassade i Bangkok, konsulatet i Pattaya og den thailandske ambassaden i Oslo.
Det er også mange som ikke melder fra til norske myndigheter etter at de har inngått ekteskap i Thailand, enten ut fra uvitenhet om at de selv må melde fra om dette til Norge, eller at de ikke ønsker dette registrert i Norge. Den statistikken Statistisk Sentralbyrå måtte ha over dette vil derfor også være noe mangelfull. I 1991 hadde ambassaden 199 ekteskapssøknader, mens i 2006 hadde dette tallet vokst til 525.
Om vi antar at antallet søknader blir uendret i de gjenværende månedene i år i forhold til i fjor, så vil tallet for 2007 ende på 581 søknader og alstå være ca 11% flere enn i fjor.
>

Hvorfor er thai-damer så populære blant nordmenn?

Thai-damer er utrolig flinke til å få en til å føle seg vel. Det er viktig i Thailand å skape god stemning og få folk til å få den gode følelsen. Det å få noen til å miste ansikt er lite velansett. Det er viktig å gi folk den gode følelsen, for så vil man selv også unngå å få problemer. Thai-damer er muligens verdensmestre i å flørte. De smiler, erter og innynder seg meget raskt, spesielt hos ”utrenede”, vestlige menn.
De spiller på sine feminine sider fullt ut for å få oppmerksomhet. Utseendemessig er thai-damene ganske forskjellige. Noen er lave og mørke og andre høye og lysere. Men thai-damer har ofte runde, katteaktige ansikter. Runde øyne, ikke skjeve som i Kina, Korea og andre asiatiske land. De har mørkt, tykt, blank og ofte langt hår. De er slanke og feminine.
De er også ganske opptatt av utseende og kroppen sin. De unngår å spise fetende mat og få røyker eller drikker. Thai-damer l&aeli

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

TV stream

Norwegian Radio - Can be heared here.

Bangkokpost.com : Property

Music Weekly Asia

Thailand Hotels - Special Promotion offer

Flights to Bangkok

One Stop Real Estate Pattaya

Thai dating, Thai girls looking for love, dating and marriage.

Map

LINKS