Bangkokpost.com : Top Stories

Velkommen til Thai Bloggen


Generell Thailand informasjon.
Denne bloggen tar for seg ulike problemstillinger ved å være gift med Thai. Videre legges generelle erfaringer og lenker til steder på nettet som omhandler Thailand.
Bloggen tar nyheter og ting som vi kommer over. Hovedsakelig er bloggen ment for menn.
Men alle lesere er velkomne.

There is Tv stream and Radio at the end of the blogg. Also there is an radio at the right side. I want my readers to enjoy when they relaxing.

World Clock

JavaScript Free Code

Translate This blogg

Søk i denne bloggen

fredag 10. februar 2012

Helseforsikring for utlendinger i Thailand

Helseforsikring for utlendinger i Thailand

Skrekkhistorier florerer av utlendinger å bli skadet, bli syk, eller å ha ulykker mens i Thailand og uforsikret. Ryktene vil fortelle deg at Jim måtte betale 10 millioner baht til sykehuset etter hans motorsykkelulykke, og Margie var i for 15 millioner kroner for bare en mindre hjerteinfarkt. 

Den reelle kostnaden for medisinsk i Thailand ville sjelden klatre så høyt, men behandlinger etter ulykker og alvorlige helseproblemer kan sikkert kjøre opp til en million Baht uten forsikring.
 
Er det mulig å beskytte deg selv og dine kjære fra disse heftig kostnadene ved å ta ut forsikring her i Thailand? Definitivt, og dekningen varierer mye avhengig av hva du trenger og hvor mye du vil betale (ikke det overalt?).

 

Thai trygdedekning

Mange utenlandske statsborgere som bor og jobber i Thailand lovlig, holder gyldige visum og arbeidstillatelser blir automatisk innlemmet i den thailandske Social Security System (http://www.sso.go.th/wpr/eng/index.html).

Det er obligatorisk for arbeidsgiver til å betale halvparten av gebyrene, mens fradrag den andre halvparten fra det månedlige paycheque. Dette fradraget er tatt som en prosentandel av lønnen din, for tiden 3% til maksimalt 450 THB per måned, og i juli (2012) det er stigende til 4% opp til maksimalt 600 THB.

Trygdeytelser inkluderer transport til sykehus, behandling og sykehusinnleggelse for ulykke eller sykdom (med 15 konkrete unntak), nyre dialyse, beinmargstransplantasjon, mindre refusjoner for tannbehandling, og kompensasjon for tapt lønn (utbetalt 50% per dag for et maksimalt 90 strake dager).
 
Trygdesystemet fungerer naturlig med offentlige sykehus, som i Thailand lider av under-finansiering og mangel på allmennleger (de fleste leger er spesialister).

Mange utlendinger opplever at lange ventetider for innleggelse og diagnose, i tillegg til overfylte sengeposter, gi offentlige sykehus i Thailand lav appell. I tillegg, disse menneskene utenfor yrkesaktiv alder rekke 15-60 er ikke kvalifisert for denne forsikringen dekning.
(Sjekk emnet

 

Privat helseforsikring

Når du ser på forsikring, er det mange forskjellige pakker å undersøke og mange bedrifter villige til å tilby noe forvirrende avtaler og få detaljer.

Det er minst 35 selskaper tillatelse til å selge forsikring til utlendinger i Thailand, og hva de har på tilbud kan bli brutt ned i dekning i enkelte områder.
 
Personforsikring = nødstilfelle dekning bør du bli involvert i en ulykke, vanligvis inkludert transport til sykehus, sykehusopphold, og akuttmedisinsk behandling
 
Sykeforsikring = dekning for generell helse, for når du blir syk, så vel som for kroniske sykdommer
 
Life Insurance = politikk som betaler ut til dine kjære i tilfelle av tidlig død
 
Medivac / Hjemsendelse = i tilfelle alvorlig sykdom eller ulykke, dekker dette deg til å returnere til hjemlandet for å dra nytte av medisinsk behandling og teknologier som kan ses som bedre enn dem som finnes i Thailand
 
Reiseforsikring = en kombinasjon av de ovennevnte typer forsikring, men gjelder når du reiser til andre land utenfor jurisdiksjonen din vanlige dekningen

 

Velge riktig forsikring pakken i Thailand

Medisinske fremskritt rundt om i verden har presset opp kvaliteten på pleie tilgjengelig i Thailand. Bangkok Hospital, for eksempel, er kjent for å være en av de beste, mest høyteknologiske og helseinstitusjoner i hele Asia.

Private sykehus også kreve mye, selv opp til dobbelt hva subsidiert vare kan koste i mange utviklede vestlige land. Forsikringsytelser, derimot, er vanligvis begrenset til små utbetalinger av millioner THB (ca $ 33 000 USD).

Det er derfor viktig å se på hvor mye politikk vil betale ut i forskjellige situasjoner (sykdom, ulykke, etc.).
Premie for privat helseforsikring kan starte så lavt som 20 000 THB / år for grunnpakker for unge, friske expats, for eksempel med forsikringsselskapene som den gigantiske AIA.

Mye mer omfattende pakker inkludert ulykke, personlig helse, og Medivac for rundt 40 000 THB / år kan være hadde fra leverandører som fra BUPA, en annen stor aktør på det internasjonale forsikringsmarkedet scene.
 
Ikke bare har du å velge leverandør, de har også velge hva du er kvalifisert for. Dette betyr en fullstendig fysisk og blod-arbeid for å sjekke om du har noen kroniske sykdommer.

Hvis du gjør det, vil du automatisk bli tilbudt premiene høyere enn styringsrentene. Full offentliggjøring er fortsatt den beste politikken, siden hvis det er funnet ut senere at du har løyet eller dekket opp noen helsemessige problemer, kan forsikringsavtalen din umiddelbart bli annullert, slik at du i stikken.
Så bunnlinjen er å se på bunnlinjen, se hva som tilbys rundt i byen, og bestemmer hva du må gi deg fred i sinnet.
..............................................................................................................................
"Denne artikkelen vil videre bli lagt mer informasjon på ulike forsikringselskaper"

Info legges ut etter hvert som denne kommer inn. 

 Kilde: Her

a) En av de mest kjente forsikringsselskapene er American International Assurance, AIA (Thailand) Public Company Limited, ved www.aia.co.th om deres nettsted ikke er godt vedlikeholdt med hensyn sin engelsk.

b)Også populær er BUPA, www.BUPAthailand.com som har vært i Thailand om 25 år. BUPA tilbyr 4 viktigste planer for expats, eller en 6-måneders plan for turister og midlertidige besøkende.

 

c) http://www.insurancethais.com/

d) Se på The Viking Nettsted for Norske i Thailand hvor dem anbefaler PCD Insurance.

Kontaktinfo
Pattaya Kontor:
Telefon: + 66 38 422 825
Faks: + 66 38 374 196
E-post: inquiry@insurance-in-thailand.com

Les mer om forsikringen her . Kostnader pr mnd under.







e)



Insurance Australia Group, kjent i Thailand som IAG Thailand Co, Ltd, er et multinasjonalt best kjent for bil, hjem, forretninger, og gården forsikring, samt arbeidstakere kompensasjon tjenester.

I Thailand tilbyr IAG helseforsikring gjennom sin gamle merkevare NZI, som er et akronym for New Zealand Forsikring eller noe sånt å gå tilbake til virksomheten i New Zealand omtrent 150 år siden, men først nylig brakt til Thailand. IAG har vært i Thailand i ca 20 år i form av fusjonen forgjengere her (for eksempel Royal Sun Alliance).

Hvis det virker forvirrende, vel, la meg bare klippe denne korte og si til å gå til deres nettside, www.NZI.co.th og se etter "InterGlobal Healthcare Forsikring" blant de mange andre typer forsikring. De hevder å være "Thailands første online selskapet". Jeg vil si dette: Det on-line sammenligning av helseforsikring planer er veldig klar på NZI.

1 kommentar:

  1. Tillat meg å introdusere LE-MERIDIAN FINANSIERINGS TJENESTER. låneselskapet som gir meg et lån på 5 000 000,00 dollar. Når andre låninvestorer har neglisjert tilbudet mitt, men Le_Meridian Funding Service gir meg suksesslån. De er direkte i lånefinansiering og prosjekt når det gjelder investering. de tilbyr finansieringsløsninger til selskaper og enkeltpersoner som søker tilgang til kapitalmarkedsfond, de kan hjelpe deg med å finansiere prosjektet ditt eller utvide virksomheten din. E-postkontakt :::: lfdsloans@lemeridianfds.com Også lfdsloans@outlook.com eller Skriv på whatsappnummer på 1- (989-394-3740) Good Intend,

    SvarSlett

TV stream

Norwegian Radio - Can be heared here.

Bangkokpost.com : Property

Music Weekly Asia

Thailand Hotels - Special Promotion offer

Flights to Bangkok

One Stop Real Estate Pattaya

Thai dating, Thai girls looking for love, dating and marriage.

Map

LINKS