Bangkokpost.com : Top Stories

Velkommen til Thai Bloggen


Generell Thailand informasjon.
Denne bloggen tar for seg ulike problemstillinger ved å være gift med Thai. Videre legges generelle erfaringer og lenker til steder på nettet som omhandler Thailand.
Bloggen tar nyheter og ting som vi kommer over. Hovedsakelig er bloggen ment for menn.
Men alle lesere er velkomne.

There is Tv stream and Radio at the end of the blogg. Also there is an radio at the right side. I want my readers to enjoy when they relaxing.

World Clock

JavaScript Free Code

Translate This blogg

Søk i denne bloggen

søndag 5. februar 2012

What Farangs “Don’t Get” About Thai Women

Jeg setter i dag inn en artikel som tidligere har blitt tatt opp i bloggen.

Men jeg harr fått denne oversatt til Norsk.Stickman guide til B en n g k o k Lesernes partnere
Hva Farangs "Ikke Get" Om thailandske kvinner
Av Jayson

Portugal Hotel guide
• Internacional Hotel Porto
• Ipanema Hotel Porto
• Ipanema Park Hotel
• Malaposta Hotel
Mr. Stickman, jeg har lest ditt kolonne av og på nå i mange år og har aldri funnet tilbøyelighet til å skrive.

Jeg må si at jeg finner mye av rantings her å være noe underholdende (om enn i en sykelig slags måte). Men jeg vil si at erfaringene at mange Farang menn har hatt med thailandske kvinner er tragisk og trist og jeg føler for disse gutta. Men kollektivt, synes de å male en heller lite flatterende - og grovt urettferdig - bilde av thailandske kvinner som helhet. Hva Farang menn aldri vil innrømme er at de alle synes å være å trekke vann fra samme tainted godt, det er derfor de uforholdsmessig få usmakelig ting.

For å si det rett ut, er det en stor forskjell mellom en "typisk thailandsk kvinne" og "thailandske kvinner som ennå farangs." Dette kommer til å være harde, men det forklarer hvorfor så mange farangs synes å få den korte enden av pinnen med så mange thailandske kvinner.

Bare litt om meg. Jeg er thai, født i USA, men oppvokst i både USA og Thailand. Jeg snakker flytende thai, men faktisk foretrekker engelsk som jeg tror det å være mitt morsmål. Jeg er nå her i Thailand for å bli. Jeg har mange Farang kolleger og venner. Jeg må si at de fleste av mine nærmeste venner, her og tilbake i statene, er farangs så jeg absolutt ikke kommer til å klippe bash farangs her.

Men tro meg når jeg forteller deg at thailendere vil dele med meg ting som de aldri vil dele med farangs, ikke engang om de er gift med en. Og jeg skal si dette - de fleste farangs i Thailand egentlig ikke får det. De virkelig ikke se hvordan ting er, hvordan de oppfattes av den gjennomsnittlige thai, menn og kvinner, hva Thais snakke om når farangs er ikke rundt, hvorfor thailandske folk "Smile" mye, etc.

Alt de vet er hva deres kone eller GF eller deres lille krets av venner og slektninger har fortalt dem, er noe som selvsagt regel helt partisk og forvrengt. Men en sjelden gang, jeg leste noe fra en farang og jeg sier til meg selv, "mann, blir denne dude det." Din kommentar om Isaan kvinnene i deres 17 juli 05 kolonnen viser at du "får det." (fra tråden din: "Den gjennomsnittlige vestlige Fyren ser ut til å ha en ting for kvinner i Isaan, i motsetning til kvinner fra andre deler av Thailand De vil si at de liker korte, mørkhudede jenter med en 6 år skole men.

Kanskje sannheten ligger i det faktum at Isaan kvinner ofte kaste seg på første farang som kommer noe i nærheten av dem "). Jeg skal gå et skritt videre og siterer ord en amerikansk komiker som en gang sa noe om at "kvinnen at de fleste menn får er ærlig det beste de kunne gjøre med de tilgjengelige alternativene." Mer om dette senere.

Så hvorfor Farang menn synes å ofte finne det verste av Thailand når det kommer til thailandske kvinner? For det første trenger Farang menn har et rykte i Thailand, noen gode, noen ikke så bra. Jeg skal begrense det ned til de to som synes å betyr mest. (1) thailendere mener at alle Farangs er velstående. Kan være bra og dårlig ... mer om det senere. (2) thailendere mener at Farang menn er hore-Chasers og kjennere av lav-klassen kvinner. Farangs trenger å forstå Thai tro på klasse skille å virkelig sette pris på viktigheten av nummer to.

Og før du går om å banke opp Thais for feilaktig å tro nummer to, forstår at Thais vite hva som skjer i Pattaya, Phuket, og de ​​lurvete deler av Bangkok. De ser Farang gutta prøver å passere sine horer ut som kjærester, og de ​​vet. Heck, vet alle. Så hvis du ønsker å skylde på noen, klandre disse ekte hore-Chasers som fortsatt er der ute hver eneste dag.

Det slutter aldri å forbause meg hvor farangs bli opprørt når thailandske folk feilaktig anta er deres koner / GFS horer, men likevel se for seg andre farangs med horer og ikke engang bat øye. Thais bare tro at thailandske kvinner med farangs er BGS / ex-BGS fordi det er sant mesteparten av tiden.
Tilbake til temaet.

Så thailandske kvinner mener at farangs er velstående. Hva slags kvinner vil dette tiltrekke? Vel, sikkert kvinner som er i penger. Jeg vil si at de fleste kvinner anser dette for å være ønskelig, men bare et fåtall tror det å være det viktigste.

De som har den på toppen av sin prioriteringsliste vil sikkert bli etter gutta som har det. Men så er det nummer 2 rep som farangs bære rundt, den hore-jakte ting. De fleste thailandske jenter faktisk er konservative av natur og egentlig ikke ønsker å bli sett på som "den slags kvinne." Så som tar ut "fine" jenter. Og kvinnene som er utdannet og velstående - godt de ikke trenger det stigma heller. Jeg mener, hvorfor bli sett på som noe lav-klassen golddigger når du allerede har dine egne penger? Så hva sitter du igjen med er de fattige desperate typer som egentlig ikke er opptatt av deres omdømme eller hva andre mennesker tror fordi helt ærlig, de har mye mer presserende problemer.

Så det jeg sier er at farangs har fått de typiske thailandske kvinnene pegged alt galt, men de har nok rett om de thailandske kvinnene at de har vært med. Og dette er fordi de fleste av de thailandske kvinnene som farangs ender opp med, er ikke typiske thailandske kvinner. De fleste farangs ikke kommer til å ønske å tro dette. De vil ønske å tro hva de kvinnene som de har møtt har fortalt dem at Farang gutta er hvert thailandske kvinners begjær, at thailandske gutter er alle fylliker og juksekoder, blah, blah, blah.

Men seriøst, hva annet disse kvinnene kommer til å fortelle deg? At de heller vil være sammen med en thailandsk mann, men er med farang økonomiske årsaker? Jeg er sikker på at vil gå over bra med de fleste farangs. Sannheten er trolig at mange av disse kvinnene har hatt noen dårlige erfaringer med thailandske gutter og selv om de hadde fortsatt foretrekker en anstendig Thai fyr, er han trolig ute av rekkevidde.

Og klokken tikker for henne og hennes familie. Så hvorfor er dette "decent Thai guy" så utilgjengelig for disse "Isaan" type kvinner?
Det er en godt bevart hemmelighet i Thailand at hver Thai person synes å vite, men ikke farang gjør (eller kanskje ikke kan fatte hva det betyr). Det boggles mitt sinn faktisk fordi du ikke kan få tre thailandske folk til å bli enige om noe, men nesten alle er enig om dette, både menn og kvinner.

Det Farang menn bare oppdatert stygge thailandske kvinner. Nå er dette der det er en enorm opplevelse forskjell mellom thai og farang menn. Det er Isaan faktor igjen, men la meg prøve å forklare det slik at gjennomsnittlig farang kan forholde seg til. Thailenderne ser på mørkhudede kvinner slags samme måte som amerikanerne ser på fete hvite kvinner.

De fleste amerikanske gutta ikke drømme om å våkne opp hver morgen ved siden av en overvektig kvinne, men riktignok noen gutter er i sånt. Og hvis du er, har du plukke av kullet. Og det er hvordan det er med Isaan type kvinner. Thai menn rimelige midler ikke kommer til å være interessert i denne typen kvinner og disse kvinnene vet det. Ikke tro meg? Heck, bare se litt thai-TV og se hva de falbyr i reklamefilmer. Stadig ser produkter som påstås å lette kvinners hud.

Se på Thai kvinner såpe stjerner. Absolutt ikke passer profilen til en jente typisk sett med en farang. Nå kan jeg ærlig talt ikke tro at farangs "foretrekker" disse Isaan type kvinner, men de fleste synes fornøyd med alle som er tynn og ung, uansett hvordan de ser ut. Men det er egentlig alt som er tilgjengelig for de fleste farangs.

Noe interessant at jeg har lagt merke til er at det er nesten meningsløst å være en flott farang fyr i Thailand. Fordi du skal ha tilgang til den samme pool av kvinner som det fett, hårete, illeluktende, 55 år gammel tysk mann sitter ved enden av baren. Du kommer ikke til å ha tilgang til samme type kvinner som jeg har - og jeg sier dette nesten unnskyldende. Tilbake i statene, ser du en god jakt fyr og forventer at du ham til å være med en attraktiv kvinne.

Og han nesten alltid er. Men her ser du en pen farang fyr og sjansene er at hans GF / kone vil være den samme Isaan-type kvinne som alle de andre Farang gutta løpe rundt med. Det er en ung farang fyr i mitt selskap som har fått den klassiske GQ utseende. Jeg mener denne fyren ville være en alvorlig ladies-mann tilbake i statene. Fin fyr også.

Likevel er hans kjæreste bare oh-so-typisk Isaan-type. Og en annen fyr, ikke som GQ, men i slutten av 20-tallet, bedre enn gjennomsnittet på jakt, noe som gjør solid penger, og hans nye kone har to barn (ikke hans), og selvfølgelig ... vel, du trenger ikke å slå en død hest . Ingenting galt med dette, forresten, hvis de er fornøyd. Bare en observasjon.

Hvilket bringer meg tilbake til den "hemmelige" ting. Det er ikke egentlig den hensikt Thais å bedra farangs her eller holde ham fra sannheten. Thais egentlig ikke liker å såre folks følelser, farangs eller på annen måte. Men det er ingen måte å fortelle gutta og ærlig, hvorfor ville vi vil? Hvis kvinnen er attraktiv for deg (og en god person å starte), bør det ingen rolle hva alle andre mener (sett den amerikanske filmen Shallow Hal?). Jeg har kjørt inn i mange situasjoner hvor mine Farang kolleger eller venner ville vise meg et bilde av sin nye GF, bare fossende med sin nye kjærlighet venter meg å dusje ham med komplimenter av hva en Gudinne hun var.

Tro meg, var disse jentene nesten alltid heslig, men jeg bare vanligvis nikke avtale. Hva pokker skal jeg si?
Mitt råd til Farang menn som leter fortsatt etter kjærligheten: hvis en thai kvinne kommer etter deg, se opp. Som jeg sa tidligere, thailandske kvinner er konservative av natur. Dette er hvordan en "hyggelig" Thai jente nærmer seg en fyr hun er interessert i. Har skjedd meg utallige ganger. Hennes venn eller bekjent vil nærme meg og si at noen er veldig interessert og se om jeg er tilgjengelig. Jeg skal stille noen spørsmål og vennen vil aldri avsløre hvem det er til han / hun vet at det er et grønt lys.

Jeg har alltid ender opp med å si jeg har en kjæreste (som jeg gjør) og jeg kommer aldri til å finne ut hvem denne jenta er. Men hvis hun nærmer meg direkte, vil det være meget subtil og det vil ikke engang vises som hun er interessert. Hvis en thailandsk kvinne faller disse subtile hint og fyren ikke får den (eller er ikke interessert), vil hun ikke forfølge deg for lenge. Poenget her er at de er svært konservative når det gjelder frieri, og mannen egentlig har å være aggressor. Hvis kvinnen er aggressoren, så er hun egentlig ikke den typen kvinne som jeg kunne være interessert i. Kvinner libbers i statene kommer til å hate dette, men det er fortsatt slik det er i Thailand.
Noe annet: hvis hun sier at hun virkelig liker Farang gutta og det er det hun leter etter, ikke bare gå bort - freakin run. Fordi det hun egentlig sier er at hun ønsker en farang fyr og ALLE farang vil gjøre. Du er ikke noe spesielt, bare målet for anledningen.

Og hvorfor tror du hun foretrekker en farang fyr?

Hint: det har ingenting å gjøre med din sjarm og personlighet (sjekk nummer 1 ovenfor).

Hvorfor skulle du ønske å være med en kvinne som hadde i utgangspunktet ta opp med noen annen farang fyr hvis gitt mulighet? Hva du egentlig ønsker er en thailandsk kvinne som er ikke interessert i en farang fyr.

Egentlig foretrekker en thailandsk gutt. Du vinner over den slags kvinne og du har noe. Da vet du at hun er interessert i deg for deg og ingenting annet. Men det hadde virkelig hjelpe om du tok deg tid til å lære litt thai. Jeg ville vært litt skeptisk til en uskolert thailandsk kvinne som snakker engelsk litt for godt, men det er et annet tema for en annen tid.

Stickman tanker:
Absolutt få øye på, en annen innlevering som virkelig er obligatorisk lesning for farangs som tilbringer tid med thailandske kvinner.


Forfatteren kan ikke kontaktes.
Tilbake til lesere Innsendinger indeks
All tilbakemelding er velkommen - vennligst frem e-post til stickmanbangkok@gmail.com .


Det er et viktig poeng som sies i dette innlegget.

Jeg ønsker å vise leser hva. Vi Nordmenn ville aldri tenke over dette. Daa fordi vi har utdannelse .

"Jeg ville vært litt skeptisk til en uskolert thailandsk kvinne som snakker engelsk litt for godt, men det er et annet tema for en annen tid."


Det som er poenget er; Hvis du aldri har hatt en time engelsk undervisning.Hvordan ville du leæret engelsk?

Jo selvfølgelig ved å være sammen med folk som lærte deg engelsk og vært i et miljø som du lært engelsk.
Hvor skal en fattig jente lærer engelsk når det er på skolen. JO PÅ BARER. Og hvor lenge tar det for å lære engelsk? Altså har hun vært på baren en stund, hvis hun snakker flytende engelsk.

Det betyr en enorm mengde med engelsk talende menn.

Hvor jeg kommer fra har vi dette utrykket." Hvis du har lagt sammen all kuklengdene som har vært inne i denne damen og plassert disse på sjøen, hadde du gått tørskodd fra Oslo til Drammen."

Og gjennomtrekken ville vært enorm. Stygt utrykk men noen ganger må det bare til. Beklager språket.

1 kommentar:

  1. Oversatt av Google Translator.

    Ikke alt blir perfekt Norsk. Men min hensikt er å vise lesere at ikke bare jeg har dette syne på Isaan kvinner. Dere kan bli lei mitt syn. Så det er fint å få andre til å vise nye lesere dette.

    SvarSlett

TV stream

Norwegian Radio - Can be heared here.

Bangkokpost.com : Property

Music Weekly Asia

Thailand Hotels - Special Promotion offer

Flights to Bangkok

One Stop Real Estate Pattaya

Thai dating, Thai girls looking for love, dating and marriage.

Map

LINKS