Bangkokpost.com : Top Stories

Velkommen til Thai Bloggen


Generell Thailand informasjon.
Denne bloggen tar for seg ulike problemstillinger ved å være gift med Thai. Videre legges generelle erfaringer og lenker til steder på nettet som omhandler Thailand.
Bloggen tar nyheter og ting som vi kommer over. Hovedsakelig er bloggen ment for menn.
Men alle lesere er velkomne.

There is Tv stream and Radio at the end of the blogg. Also there is an radio at the right side. I want my readers to enjoy when they relaxing.

World Clock

JavaScript Free Code

Translate This blogg

Søk i denne bloggen

fredag 10. februar 2012

Innhenting og fornye visumet Basert på å ha en thailandsk ektefelle

Innhenting og fornye visumet Basert på å ha en thailandsk ektefelle
 

Har du en thailandsk kone eller mann? Vil du bo lenger i Thailand? Hvis du er gift med en thailandsk statsborger, kan du være kvalifisert for en forlengelse av visumet basert på å ha en thailandsk ektefelle.
 
Det er ingen Ekteskap Visa
Folk snakker tilfeldig om en "ekteskap visum", men sannheten er at det er virkelig ikke noe slikt på bøkene med den thailandske Immigration Department. I stedet er man i stand til å få en ikke-immigrant visum, deretter utvide denne visa basert på å ha en juridisk thailandsk ektefelle.
 

Du trenger en ikke-immigrant visum
Hvis du ønsker å legge inn Thailand for å besøke din thai ektefelle eller å bo her permanent med ham eller henne, så kan du søke om ikke-immigrant O visum for dette formål til enhver Royal Thai konsulatet eller thailandske ambassaden i hjemlandet eller andre steder. Andre typer ikke-immigrant visum, hvis allerede innhentet, kan også gis utvidelse basert på å ha en thailandsk ektefelle. En siste mulighet er å besøke Utlendingsdirektoratet i Bangkok (bare hovedkontoret) og søke om en endring av visum fra en annen type (ex. turistvisum) til en ikke-immigrant visum. Dette alternativet er enormt komplisert og krever omfattende papirarbeid - det er bare et rimelig alternativ for folk som uansett grunn ikke kan reise til andre land å få visum.
 

Forlengelse av visum
Ikke-immigrant visum utstedes normalt i 90 dager, hvorpå du må, som en utlending, enten avslutte landet eller få tillatelse til å forlenge oppholdet. Hvis du er gift med en thai, kan du få en forlengelse av oppholdet opp til et helt år (så etter de første 90 dagene du vil bli innvilget 275 flere dager å fullføre året. Når din første forlengelse er behandlet, er du da i stand til å forlenge oppholdet for en periode på 365 dager og du kan gjøre dette igjen år etter år uten grenser.
 

Forhold
Alt dette er selvfølgelig betinget. Først, for å bli lovlig gift din Thai ektefelle må:
 • Være 17 år eller eldre
 • Være en thailandsk statsborger med bevis dersom identifikasjon
 • Ikke lovlig gift med noen andre
Du må ha egnet bevis for innvandring tjenestemenn som du lovlig gift.
Den andre store tilstand knyttet til å finansiere. En utlending gift med en thai ektefelle måtte fremlegge bevis på 40.000 THB / måned inntekt eller andre en lump sum av 400 000 i banken. Thai Innvandring ønsker ikke utlendinger som kommer til Thailand for å være avløp på hennes ressurser, men snarere å gjøre positive bidrag.
Det er viktig å merke seg at utenlandske menn som tidligere var bosatt i Thailand og fikk visum utvidelser basert på tidligere regelverk kan fortsette å gjøre det under den nye loven - De er i hovedsak gamle regler i.
 

Hvordan prosessen fungerer
For å få forlengelse, må du søke om forlengelse på ditt lokale Innvandring kontor med alle de nødvendige papirene mens nåværende ikke-immigrant visum er fortsatt gyldig. Normalt vil du motta en midlertidig forlengelse av 30-45 dager hvis papirene synes å være i orden. Etter denne midlertidige perioden, må du gå tilbake til Utlendingsdirektoratet for å høre resultatene av din søknad om forlengelse. På denne tiden, bør du få en utvidelse som vil tillate deg å fullføre et års opphold.
Etter den første gangen, du bare forberede den samme avgift og papirarbeid og gjelder for ett år til år forlengelse. Igjen dette vil kreve 2 turer til Utlendingsdirektoratet, for søknad og for å høre resultatene. Etter at utvidelsen er gitt, som alle utlendinger bosatt i Thailand må du melde fra til innvandring gang hver 90 dager, om du får spillerom av en uke før eller etter at 90-dagers dato for å gjøre rapporten i person.
 

Hva du trenger å forberede
For å søke om visum forlengelse basert på ekteskap med en thailandsk statsborger, må du forberede og fremlegge følgende:
 • Søknadsskjema TM 7
 • 1 bilde (4x6cm)
 • Kopi av pass, spesielt ikke-immigrant visum og TM6 ankomst / avreise kort
 • Visa utvidelse gebyr 1900 THB
 • Kopi av vigselsattest (hvis gift i et annet land, er et brev av bevis som kreves fra ambassaden din også)
 • Kopi av Kor Ror 2 (ekteskap registrering eller lang tabian) fra Amphoe kontor, datert ikke eldre enn 6 måneder fra utstedelse av kopi
 • Barns fødselsattest (hvis relevant)
 • Kopi av ektefelles hus registrering
 • Kopi av ektefelles legitimasjon
 • Bevis samlet inntekt på 40.000 THB eller over de siste 3 månedene (inntektsskatt records PDN1. Skjemaer, pensjon dokumentasjon, bevis på inntekt gjennom investeringer, arbeidstillatelse, etc.
 
Utenfor Bangkok, er det ofte kreve å forberede 2 kopier av hver ønsket dokument og bilder. Sikre at alle kopiene er logget på blekk før innsending. Denne listen er hva de fleste Innvandring kontorer ber om, men tjenestemenn er i stand til å be om ytterligere bevis på at ekteskapet etter eget skjønn. Derfor bør følgende også være forberedt i tilfelle de blir bedt om:
 • Kart til ditt hjem i Thailand
 • Bilde av huset ditt og deg selv med familie, både innenfor og utenfor viser husnummeret

Innvandring ansatte kan også intervjue både ektefeller å fastslå om de faktisk er gift, så det er best å ha din ektefelle følge deg for din søknad. Den thailandske ektefellen har faktisk har til å fylle noen dokumenter vedrørende deres forhold. (Se et eksempel på dokumenter her ).
Gifte seg med en thailandsk nasjonal tillater utlendinger å forlenge sine opphold i Thailand i inntil ett år av gangen, med regelmessige 90-dagers innsjekking kreves ved Utlendingsdirektoratet. Så lenge du og din ektefelle er lovlig gift og har en passende samlede inntekt nivå, bør du være kvalifisert for årlige visum utvidelser.

REGULERING
================================================== =
Politiet ordre 777/2551
2.18 I tilfelle av et familiemedlem av en thai (gjelder bare for foreldre, ektefelle, barn, adoptivbarn eller barn av hans / hennes ektefelle):
Tillatelse gis for en periode på ikke mer enn 1 år om gangen.
(1) Den fremmede har fått en midlertidig visum (NON-IM)
(2) Bevis av familieforholdet
(3) I tilfelle av en ektefelle, skal den ekteskapelige forholdet være dejure (legitim) og de ​​facto;
(4) I tilfelle av et barn, adoptivbarn eller barn av hans / hennes ektefelle, sa personen må ikke gift, må leve med familien, og må være mindre enn 20 år, eller
(5) I tilfelle av en forelder, må en av foreldrene har en gjennomsnittlig årlig inntekt på ikke mindre enn 40.000 baht per måned eller et innskudd på ikke mindre enn 400 000 baht for utgifter innen et år.
(6) Ved ekteskap med en thailandsk dame, mannen som er en fremmed må ha en gjennomsnittlig årlig inntekt på ikke mindre enn 40.000 baht per måned eller et innskudd i en lokal thailandsk bank av ikke mindre enn 400 000 baht for fortiden 2 måneder for utgifter innen et år.
(Avsnittet om "mannen" skal betraktes som "mann" eller "kone".)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

TV stream

Norwegian Radio - Can be heared here.

Bangkokpost.com : Property

Music Weekly Asia

Thailand Hotels - Special Promotion offer

Flights to Bangkok

One Stop Real Estate Pattaya

Thai dating, Thai girls looking for love, dating and marriage.

Map

LINKS