Bangkokpost.com : Top Stories

Velkommen til Thai Bloggen


Generell Thailand informasjon.
Denne bloggen tar for seg ulike problemstillinger ved å være gift med Thai. Videre legges generelle erfaringer og lenker til steder på nettet som omhandler Thailand.
Bloggen tar nyheter og ting som vi kommer over. Hovedsakelig er bloggen ment for menn.
Men alle lesere er velkomne.

There is Tv stream and Radio at the end of the blogg. Also there is an radio at the right side. I want my readers to enjoy when they relaxing.

World Clock

JavaScript Free Code

Translate This blogg

Søk i denne bloggen

mandag 13. februar 2012

When Love Turns Deadly

Oversatt av Google oversetter


lan Beeston var som mange andre expats i Thailand.
 
Han kom til Asia, ble forelsket, kjøpte en drøm hjem og innbilte tilbringe resten av sine dager der med hans nye kone.
 
Tragisk for Mr Beeston, gjorde han ikke nyte sitt nye liv for lenge. Hans kone planla å ha ham knivdrept slik at hun kunne nyte sine penger med hennes hemmelige kjæreste.
 
For mange ville det faktum at Mr Beeston hadde en thailandsk kone som var 21 år yngre, og ønsket hans penger ikke komme som noen overraskelse. Googles thailandske bruder ", og du vil finne en rekke nettsteder med kvinner som søker en fremmed mann.

Det er en stereotypi som sier en utenlandsk / thai ekteskap har slanke odds for å overleve.
 
Start på soverommet og ender opp i rettssalen, sier de. Men skilsmisseraten i USA er verre enn Thailand på rundt 40 prosent, er så utsiktene egentlig så mye mer dyster for blandede statsborgerskap par i Thailand?
 
Ian Beeston trodde han hadde alt han ville. En pensjonert ingeniør, forlot han Storbritannia for å finne et nytt liv i Thailand. Han møtte en kvinne som het Wacheerawan på en bar i badebyen Pattaya, og til tross for aldersforskjellen, giftet de.
 
Mr Beeston brakt over 350,000 pounds ($ 530.000) - sitt livs sparepenger - å bygge et nytt hjem i nord-østlige provinsen Roi Et. Under Thai tingsrett , er utlendinger ikke lov til å eie land, så for å gjøre ting enkelt han satte alt i hans kones navn.
 
Dette viste seg å være altfor mye fristelse for 42-åringen Wacheerawan. Etter ni års ekteskap, bestemte hun seg for å handle. Først gikk hun til en bank og solgt ut alt eiendommen han hadde kjøpt i Thailand.
 
Dette inkluderte en acre av landet hvor han hadde bygget en gjestehus, restaurant og egen bolig. Når Mr Beeston innså hva hun hadde gjort, fortalte han sin kone til å forlate sine hjem og bo i en liten hytte i nærheten. De nye eierne var opptatt av å bevege seg i, men Mr Beeston nektet å flytte ut.
 
Wacheerawan kjæreste Somchit Janong kom for å bo hos henne og de ble snart tenker på hvordan å bli kvitt Mr Beeston. Den 69 år gamle Brit selv spådd sin egen død til venner. I et brev hadde han igjen med sine advokater: «Jeg er i reell frykt for mitt eget liv."
 
I august 2008 sin profeti gikk i oppfyllelse. Somchit slo Mr Beeston og deretter knivstukket ham. Det er antatt at han tok opp til sju timer å dø.
 
Enda mer grusom var skjebnen til en annen britisk statsborger, Toby Charnaud. Den 42 år gamle bonden ble også slått og hans kropp deretter brent, hakket opp og spredt i en nasjonal park.
 
Han hadde skilt seg fra sin hustru og tatt henne ut av hans vilje. Mr Charnaud bodde i badebyen Hua Hin. I mars 2005 ble han brutalt myrdet av tre menn hans kone hadde leid. De prøvde først å skyte ham, men når pistolen ikke klarte å gå av de bludgeoned ham til døden. Hans levninger ble igjen rundt Kaeng Krajan nasjonalpark.
 
Mr Charnaud møtte sin kone Pannada Laoruang mens på en tur til Thailand. De giftet seg i 1997 og bodde i Wiltshire, England, i to år før han returnerte til Thailand. I 2000 hadde de en sønn, og alt virket bra.  

Men Laoruang ikke hadde fortalt sin mann om noen viktige spillegjeld gjeld, eller hennes affære med en politimann. Paret skilte seg i 2004 og Laoruang gikk bort med sitt barn og en engangsbetaling og kvote.  

Det var ikke nok skjønt og han ble myrdet. Mens motivasjon synes å være penger, er det ikke klart hvordan hun trodde hun skulle få noe mer om hennes eks-mann var døde. Laoruang og tre medsammensvorne ble dømt til livsvarig fengsel i 2006.
 
Separasjoner ikke alltid ender voldsomt, men de kan være brå og la utenlandske parten fullstendig overrumplet. Et forhold som virket solid kan komme smuldrer ned på grunn av løgn og bedrag.
 
Secret debt forces wife to flee
 
En historie forteller om en mann som jobbet i Europa for halve året, og i den sørlige øya Phuket med sin thailandske kone for de resterende månedene. Ukjent for mannen, hans kone bygget opp enorme spillegjeld gjeld ved å spille kort mens han var borte.  

Hun lånte penger fra lånehaier å betale tilbake gjelden, og før lenge de lammende nedbetaling prisene var presser henne inn i enda dypere gjeld. Hun ble tvunget til å selge smykker og møbler for å holde tritt med repayments.  
Omsider hun flyktet fra familiens hjem og kuttet all kontakt med sin mann i et forsøk på å unnslippe gjeld samlere.

En annen fortelling forteller om en kone som var gravid, noe som gleder alle hennes familie, men spesielt hennes søster.  

Søsteren hadde løyet til en utenlandsk kjæreste at hun var også gravid, og han ble deretter sende henne penger til å dekke de medisinske regninger.
 
Det kjæreste var mistenksom og ønsket å se ultralydundersøkelser av babyen. Kvinnen planla å låne søsterens skanninger og sende dem ut som sin egen for å få ut mer penger.

Likevel nektet utenlandsk mann å gå sammen med skanningen svindel og til slutt den oversjøiske kjæreste så sannheten og endte forholdet.
 
Eiendom er ofte en grunn til tvister og det var tilfelle med en Phuket par. En dag mannen kom hjem for å finne huset var blitt strippet nakne.

Han betalte et boliglån hver måned, og så kunne ikke forstå hvor alt hadde gått. Banken hadde en enkel forklaring: hans kone hadde i hemmelighet tatt ut en andre Thailand boliglån med en annen bank, og ikke gjort noen av disse repayments.
 
Som sannheten kom, ble tingene dramatisk verre. Den thailandske kone trengte ekstra penger for å hjelpe med et lån fra lokale gangstere, og hadde da forsvunnet. Det endte med at mannen var igjen med et hjem som var i fellesskap hevdet av to banker og en lokal gjeng.
 
Mens en liten prosent av thailandske kvinnene kommer fra barene og er fokusert mer på penger enn kjærlighet, de aller fleste er det ikke. Mange ekteskap i Thailand gjøre siste og hendelser som svindel og vold er ekstremt sjeldne. Likevel er det lurt å ta forholdsregler før du enhver situasjon hvor eiendom og økonomi er involvert.


Related Articles:
Related Documents:

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

TV stream

Norwegian Radio - Can be heared here.

Bangkokpost.com : Property

Music Weekly Asia

Thailand Hotels - Special Promotion offer

Flights to Bangkok

One Stop Real Estate Pattaya

Thai dating, Thai girls looking for love, dating and marriage.

Map

LINKS