Bangkokpost.com : Top Stories

Velkommen til Thai Bloggen


Generell Thailand informasjon.
Denne bloggen tar for seg ulike problemstillinger ved å være gift med Thai. Videre legges generelle erfaringer og lenker til steder på nettet som omhandler Thailand.
Bloggen tar nyheter og ting som vi kommer over. Hovedsakelig er bloggen ment for menn.
Men alle lesere er velkomne.

There is Tv stream and Radio at the end of the blogg. Also there is an radio at the right side. I want my readers to enjoy when they relaxing.

World Clock

JavaScript Free Code

Translate This blogg

Søk i denne bloggen

mandag 13. februar 2012

Thailand skilsmisse advokater

 Oversatt av :http://translate.google.com/

Våre Thailand skilsmisse advokater bistå i alle aspekter av å skaffe en internasjonalt anerkjent Thailand skilsmisse.
Generelle hensyn til skilsmisse i Thailand
Mens arrangere et ekteskap i Thailand er en relativt grei prosess, anskaffelse en skilsmisse kan være litt mer komplisert.  

Det er en rekke faktorer som spiller inn ved vurderingen av hvorvidt det er mulig å motta en legalisert skilsmisse i Thailand. Generelt sett, hvis du eller din ektefelle er for tiden bosatt i Thailand, kan du ta ut skilsmisse i Thailand.  

Dersom skilsmisse er gjensidig bedt om, skilsmisseforhandlingene er relativt enkel. Hvis en av partene er uvillig eller ute av stand til å delta i skilsmisseforhandlingene, kan den rettslige prosessen med filing for skilsmisse i Thailand være mer komplisert. 

På grunn av ulike faktorer som kan være involvert er det vanligvis nødvendig å verve tjenestene til en jurist for å veilede deg gjennom denne prosessen. Vi er kjent med mange av de enkelte avvikene som oppstår i kompliserte skilsmisseforhandlingene og våre skilsmisse advokater yte personlig service for å dekke dine unike behov.
 
Hvordan får jeg en Thailand skilsmisse dersom både min ektefelle og jeg samtykker til skilsmisse?
Hvis du tidligere har registrert ditt ekteskap på lokalt distriktskontor (Khet eller Amphur) kan du registrere deg for en administrativ Thailand skilsmisse.

Utføre en administrativ skilsmisse på det lokale distriktskontor krever at du og din ektefelle ikke har uenighet om barnefordeling eller eiendom («en ubestridt skilsmisse"). Hvis det er eiendeler skal fordeles eller problemer angående foreldreretten til barna er det tilrådelig å ha en advokat med erfaring i de juridiske spørsmålene rundt barnefordeling i Thailand presenterer i denne typen administrative skilsmisse. 

Det er generelt en god ide å utarbeide en skilsmisse avtale på forhånd.
Ved registrering skilsmissen, kan tjenestemenn stille deg spørsmål om dine fremtidige planer, økonomi, og barn (hvis noen), og deretter be deg om å fylle ut Thailand skilsmisse skjemaer detaljering vilkårene for skilsmisse og andre forhold. Skilsmissen skal være bekreftet av to vitner.
 
Dersom skilsmisse er omstridt, men da partene bør gå gjennom rettssystemet. Ifølge Thailand skilsmisse lov, for sende inn en domstol handling for skilsmisse enten saksøker eller saksøkte (eller begge) må være bosatt i Thailand.
Hva hvis min ektefelle ikke samtykke i en skilsmisse?

Hvis din kone eller mann ikke vil akseptere en skilsmisse så må du sende med domstolene for en skilsmisse "for sak". For å fortsette med en skilsmisse i dette tilfellet må du hevde grunnlag for skilsmisse, og du må lage en personlig utseende i retten. I Thailand skilsmissegrunn generelt omfatter:
 
* En 3 års periode med atskillelse
* En ektefelle har forlatt den andre i over ett år
* Mannen har tatt en annen kvinne til kone
* Kona har begått ekteskapsbrudd
* En ektefelle er skyldig i mislige forhold (kriminell eller annet)
* En ektefelle har vært fengslet i mer enn ett år
* En ektefelle har fysisk eller psykisk skadet den andre
* Mangel på ekteskapelig støtte
* En ektefelle har hatt uhelbredelig sinnssykdom i minst 3 år
* En ektefelle har brutt bindingen av god oppførsel
* En ektefelle har en uhelbredelig smittsom sykdom
* En ektefelle har en fysisk funksjonshemming, slik som å være ute av stand til å cohabitate som mann og kone.
 
Hva om enten min ektefelle eller jeg bor i utlandet?
 
Dersom skilsmisse er ubestridt begge parter må vises på Amphur kontor for å registrere skilsmisse.  

Hvis du er gift og ektefellen ikke enig i Thailand skilsmisse så må du få en dom fra retten. Hvis du bor i utlandet, kan en advokat sende en skilsmisse krav på dine vegne. Du må imidlertid møte personlig når skilsmissen kravet blir hørt av retten.
 
Hvis din ektefelle ikke er tilstede eller ikke vil tilbake til Thailand for å bestride skilsmisse, kan du fortsatt være i stand til å fortsette, forutsatt at han eller hun har fått tilstrekkelig varsel om skilsmisse handlingen.  

Tjenesten må påføres gjennom en thailandsk domstol dersom din ektefelle ikke er i Thailand og erstatning tjeneste, (for eksempel ved publisering) kan tillates i visse tilfeller.  

Hvis din ektefelle ikke reagerer tjeneste fra retten til skilsmisse kan gå forut basert på standard.
Hvordan er eiendom og utestående fordringer fordelt i tilfelle skilsmisse?

Thailand er et "felleseie" jurisdiksjon. Når et par skiller seg i Thailand, særeie (synd Suan tua), nemlig eiendeler og eiendom ervervet før ekteskapet, forblir vanligvis tilhører eieren. Eiendeler og eiendom ervervet under ekteskapet er generelt ansett felleseie med begge ektefeller har en eierandel rett.  

Reglene om deling av eiendom er komplekse og thai domstolene vil dele eiendommen i henhold til loven og individuelle fakta i saken.
Gjeld pådratt under ekteskapet, enten de er husholdning, medisinsk, eller pedagogisk, er generelt ansvar for begge parter.
 
Hva hvis jeg har en prenuptial avtale?

Prenuptial avtaler er tillatt i Thailand forutsatt at de oppfyller de formelle kravene i Thai lov. En riktig utført prenuptial avtale er generelt ansett som en gyldig juridisk avtale i andre ulike jurisdiksjoner. 

For at en prenuptial avtale skal være gyldig i forhold til et ekteskap registrert i Thailand måtte det ha blitt signert av begge parter, samt to vitner, og må ha vært tidligere levert til det lokale distriktskontor.

 Adresse til skillsmisse advokat


Chaninat & Leeds
Suite 10/154, Trendy Office Building 18. etasje, Sukhumvit Road Soi 13 Klongtoey Nua, Vadhana Bangkok, 10110 Thailand
Tlf: (662) 168 7001 (-3)
** Hvis du ringer innen Thailand,
Vennligst ring: (02) 168 7001 (-3) **
Fax: (662) 168 7004
E-post: info@thailand-lawyer.com


 

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

TV stream

Norwegian Radio - Can be heared here.

Bangkokpost.com : Property

Music Weekly Asia

Thailand Hotels - Special Promotion offer

Flights to Bangkok

One Stop Real Estate Pattaya

Thai dating, Thai girls looking for love, dating and marriage.

Map

LINKS